• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Polysaccharide Association Structures in Food » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Polysaccharide Association Structures in Food

ISBN-13: 9780824701642 / Angielski / Twarda / 1998 / 352 str.

Reginal H. Walter; Harry Walter
Polysaccharide Association Structures in Food Reginal H. Walter Harry Ed. Walter 9780824701642 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Polysaccharide Association Structures in Food

ISBN-13: 9780824701642 / Angielski / Twarda / 1998 / 352 str.

Reginal H. Walter; Harry Walter
cena 1265,63 zł
(netto: 1205,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1208,97 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

"Focuses on the physical-chemical origins and structures formed by the association of aqueous, dispersed polysaccharides with related and unrelated chemical species. Covers the origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; gel formation and ultrastructure in food polysaccharides; structures and phase transitions of starch polymers; microcrystalline cellulose technology; cyclodextrins; starch-lipid interactions; interactions in whey protein/polysaccharide mixtures; and more."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824701642
Rok wydania:
1998
Numer serii:
000036113
Ilość stron:
352
Waga:
0.65 kg
Wymiary:
23.47 x 15.85 x 2.18
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

". . .an excellent treatment of an important and interesting subject, well written and presented, and with technical content of a very high order. It deserves a place on the bookshelves of professionals involved in basic research, product development and quality assurance, and it would be a most useful reference text for senior tertiary students in food science and technology. Highly recommended. "
---Food Australia

Origin of polysaccharide supramolecular assemblies; polysaccharide molecular structures; gel formation and ultrastructure in food polysaccharides; structures and phase transitions of starch polymers; microcrystalline cellulose technology; cyclodextrins; starch-lipid interactions; interactions in whey protein/polysaccharide mixtures at pH 7; polysaccharide-metal interactions; rheology of structured polysaccharide food systems - starch and pectin.

Reginald H. Walter

Walter, Harry Aqueous Phase Systems, Washington D.C.... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia