• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Polyols in Chocolate Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Polyols in Chocolate Industry

ISBN-13: 9786200008404 / Angielski

Haniyeh Rasouli Pirouzian; Aziz Homayouni Rad; Seyed Bagher Mirtajeddini
Polyols in Chocolate Industry Rasouli Pirouzian, Haniyeh; Homayouni Rad, Aziz; Mirtajeddini, Seyed Bagher 9786200008404 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Polyols in Chocolate Industry

ISBN-13: 9786200008404 / Angielski

Haniyeh Rasouli Pirouzian; Aziz Homayouni Rad; Seyed Bagher Mirtajeddini
cena 178,89 zł
(netto: 170,37 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 178,89 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book is an overview of the sucrose substitutes being adopted by the industry for the manufacture of sucrose-free and reduced-sugar chocolates. It provides detailed information on the fundamental sucrose substitutes and understanding of the ingredients involved in chocolate production to all especially confectioners, industrialists and consumers. The present book brings new information on the beneficial and possible negative effects of the polyols and other sweeteners in chocolate production. Altogether, these updates and new findings are reassuring and rather positive, showing that the sucrose substitution by bulking agents has potential as a pleasant food in the formulation of reduced calorie chocolates. I would like to take this opportunity to thank all the authors (Professor Aziz Homayouni Rad and Mr. Seyed Bagher Mirtajeddini) for their excellent contributions and cooperation in the preparation of this book. Finally I would like to thank my lovely husband Dr. Reza Delirhasnnia and also my father Professor Ali Akbar Rasouli for their supports that helped me gain great successes in my life.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786200008404

Rasouli Pirouzian, HaniyehDr H. R. Pirouzian is currently a postdoc. researcher at Tabriz University of Medical Sciences, involved in both academic and research tasks. Her research interests involve the influence of probiotics, prebiotics and bulk sweeteners on physicochemical properties of chocolate. Her aim is to optimize chocolate formulations in order to improve diets.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia