• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Pickled, Fried, and Fresh: Bert Gill's Southern Flavors » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Pickled, Fried, and Fresh: Bert Gill's Southern Flavors

ISBN-13: 9780813061481 / Angielski / Twarda / 2015 / 176 str.

Bert Gill
Pickled, Fried, and Fresh: Bert Gill's Southern Flavors Bert Gill 9780813061481 University Press of Florida - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Pickled, Fried, and Fresh: Bert Gill's Southern Flavors

ISBN-13: 9780813061481 / Angielski / Twarda / 2015 / 176 str.

Bert Gill
cena 102,44
(netto: 97,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 102,15
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Genuine and generous, Gill brings a big city perspective with passion and understanding of the importance of North Florida foodways. Matt Jamie, founder, Bourbon Barrel Foods
Gill s commitment to local food and culture is shown in his book s superior knowledge of locally available ingredients and the role food plays in our lives beyond sustenance. Jack Payne, Institute of Food and Agricultural Sciences, University of Florida
Gill s creations are a study in contrasts they have rural southern roots and yet are urbane. These easy to follow and delicious recipes bring Bert Gill s fresh Florida epicurean delights home. Pegeen Hanrahan, former mayor, Gainesville, Florida
Gill has served our region s best to his restaurants patrons for years. Now both the experienced chef and the beginner cook can savor some of his classics. Stefanie Samara Hamblen, founder, Hogtown HomeGrown
Fresh and engaging. Whether you re a culinary novice or a seasoned cook, you ll find something here that strikes your fancy. Nancy White, food writer, Florida Times-Union
A pioneer in the local food movement shares his southern kitchen and bold recipes in Pickled, Fried, and Fresh. Chef Bert Gill will inspire readers to connect deeply with their region and communities by relying on seasonal food from local farmers and to try some of his inventive dishes at home.
In the past 15 years, Gill has established three acclaimed restaurants and this cookbook showcases his signature items like pimento cheese, clams with fennel and oranges, watermelon salad, and bourbon cocktails. Gill has also founded a farm-to-table food organization in Florida, raised awareness of local crops and healthy eating habits, and mentored aspiring chefs who have taken up his skills and ethos in successful culinary careers throughout the United States.
The recipes and photos in this book showcase the unique personality of Gill s local foodscape a region with multiple harvests throughout the year and access to fresh catch from both coasts. His cookbook represents how Florida chefs are using local ingredients to create their own exciting niche in southern cuisine. Best of all, Bert Gill s recipes include notes and tips to help readers master fundamental cooking techniques and bring his place-centered vision to their own communities."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
University Press of Florida
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780813061481
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
176
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
24.36 x 19.08 x 1.04
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia