• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Physical Properties of Foods and Food Processing Systems » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

ISBN-13: 9781855732728 / Angielski / Miękka / 1990 / 480 str.

Michael Lewis
Physical Properties of Foods and Food Processing Systems Michael Lewis 9781855732728 Woodhead Publishing, - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

ISBN-13: 9781855732728 / Angielski / Miękka / 1990 / 480 str.

Michael Lewis
cena 287,15 zł
(netto: 273,48 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 284,80 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book is an invaluable introduction to the physical properties of foods and the physics involved in food processing. It provides descriptions and data that are needed for selecting the most appropriate equipment in food technology and for making food processing calculations.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Fire Science
Wydawca:
Woodhead Publishing,
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781855732728
Rok wydania:
1990
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
480
Waga:
0.68 kg
Wymiary:
23.88 x 15.95 x 2.51
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

"An excellent choice as a textbook." --Food Technology

Units and dimensions; Density and specific gravity; Fluids; Viscosity; Rheology and texture; Surface properties; Thermodynamics; Heat changes/transfer; Gases and vapours; Electrical properties; Diffusion and mass transfer.

Lewis, Michael Michael Lewis, PhD, is the University Distinguishe... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia