• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

PCR Methods in Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

PCR Methods in Foods

ISBN-13: 9780387282640 / Angielski / Twarda / 2006 / 148 str.

J. Maurer; John Maurer; Michael P. Doyle
PCR Methods in Foods J. Maurer John Maurer Michael P. Doyle 9780387282640 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

PCR Methods in Foods

ISBN-13: 9780387282640 / Angielski / Twarda / 2006 / 148 str.

J. Maurer; John Maurer; Michael P. Doyle
cena 403,47 zł
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book will introduce non-molecular biologists to diagnostic PCR-based te- nologies for the detection of pathogens in foods. By the conclusion of this book, the reader should be able to: 1) understand the principles behind PCR including real-time; 2) know the basics involved in the design, optimization, and imp- mentation of PCR in food microbiology lab setting; 3) interpret results; 4) know limitations and strengths of PCR; and 5) understand the basic principles behind a new fledgling technology, microarrays and its potential applications in food microbiology. This book will provide readers with the latest information on PCR and microarray based tests and their application towards the detection of bacterial, protozoal and viral pathogens in foods. Figures, charts, and tables will be used, where appropriate, to help illustrate concepts or provide the reader with useful information or resources as an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab. This book is not designed to be a cookbook PCR manual with recipes and step-by-step instructions but rather serve as a primer or resource book for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety. v Table of Contents Preface . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . v Chapter 1. PCR Basics Amanda Fairchild, M. S., Margie D. Lee DVM, Ph. D., and John J. Maurer, Ph. D. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1 Chapter 2. The Mythology of PCR: A Warning to the Wise John J. Maurer, Ph. D. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 27 Chapter 3."

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia
Computers > Design, Graphics & Media - CAD-CAM
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Food Microbiology and Food Safety
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780387282640
Rok wydania:
2006
Wydanie:
2006
Numer serii:
000318393
Ilość stron:
148
Waga:
0.89 kg
Wymiary:
23.5 x 15.5
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

PCR Basics.- The Mythology of PCR: A Warning to the Wise.- Sample Preparation for PCR.- Making PCR a Normal Routine of the Food Microbiology Lab.- Molecular Detection of Foodborne Bacterial Pathogens.- Molecular Approaches for the Detection of Foodborne Viral Pathogens.- Molecular Tools for the Identification of Foodborne Parasites.

This book is a primer for students, faculty, and other professionals interested in molecular biology and its integration into food safety, by introducing the reader to diagnostic PCR-based technologies used in detection of pathogens in foods.

This book will enable its reader to:

  1. Understand the principles behind PCR including real-time
  2. Know the basics involved in the design, optimization, and implementation of PCR in food microbiology lab setting
  3. Interpret results
  4. Know limitations and strengths of PCR
  5. Understand the basic principles behind microarrays and its potential applications in food microbiology.

Figures, charts, and tables help illustrate concepts and provide the reader with an important starting point in bringing molecular diagnostics into the food microbiology lab.

Maurer, John John H. Maurer serves as the Alfred Thayer Mahan P... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia