• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Oils Fats Authentication » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Oils Fats Authentication

ISBN-13: 9781841273303 / Angielski / Twarda / 2002 / 224 str.

Jee
Oils Fats Authentication Jee 9781841273303 BLACKWELL PUBLISHING LTD - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Oils Fats Authentication

ISBN-13: 9781841273303 / Angielski / Twarda / 2002 / 224 str.

Jee
cena 765,57
(netto: 729,11 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Quality assessment and the need for authentication are important features of the food and personal care products industries. This volume provides an overview of the methods relevant to analysis and authentication of oils and fats. All the major oils and fats are included. The Editor is Head of the Lipids Section of a major commercial analytical laboratory, and chapter authors are drawn from the academic and industrial sectors.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Food Content Guides
Wydawca:
BLACKWELL PUBLISHING LTD
Seria wydawnicza:
Chemistry and Technology of Oils and Fats
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781841273303
Rok wydania:
2002
Numer serii:
000147684
Ilość stron:
224
Waga:
0.58 kg
Wymiary:
24.4 x 16.4 x 1.8
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

"This book contains much valuable information to all interested parties." Charlie Lipid Technology

"The book is excellent, well organised and clearly written. I can easily recommend it to food scientists, fat chemists and analysts working in the field of authentication and adulteration check–up of high–value oils and fats, as well as speciality oils." Chemistry and Industry

"Michael Jee has many years of experience in this area, and he is to be commended for bringing together many of the best–known experts to survey specific topics with little duplication... readable and technically sound with an acceptable index. Each chapter contained a useful, but thankfully not exhaustive, list of references... I have no hesitation in recommending this book to all concerned with the chemistry of oils and fats." Food Science and Technology

"I would certainly recommend this book to lipid chemists and analytical chemists who wish to become more familiar with the issues of authentication... highly readable." Inform

Adulteration and authenticity of oils and fats: an overview; Authentication of olive oil; Authentication of cocoa butter; Authentication of evening primrose, borage and fish oils; Authentication of milk fat and other animal fats; Analysis of minor components as an aid to authentication; Chemometrics as an aid to authentication; Authenticity of edible oils and fats – the legal position; References; Index.

Quality assessment and the need for authentication are important features of the food and personal care products industries. This volume provides an overview of the methods relevant to analysis and authentication of oils and fats. All the major oils and fats are included. Chapter authors are drawn from the academic and industrial sectors.

The volume is directed at chemists and technologists working in the food industry, the pharmaceutical industry and in oils and fats processing. It will also be of interest to analytical chemists and quality assurance personnel.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia