• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Oenology in Practice: Chemistry of Wines and Winemaking Protocols » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Oenology in Practice: Chemistry of Wines and Winemaking Protocols

ISBN-13: 9783031855306 / Angielski / Twarda / 2025 / 239 str.

George Kyzas, Fragkiskos Papageorgiou
Oenology in Practice: Chemistry of Wines and Winemaking Protocols George Kyzas, Fragkiskos Papageorgiou 9783031855306 Springer International Publishing AG - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Oenology in Practice: Chemistry of Wines and Winemaking Protocols

ISBN-13: 9783031855306 / Angielski / Twarda / 2025 / 239 str.

George Kyzas, Fragkiskos Papageorgiou
cena 342,14
(netto: 325,85 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 342,95
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This textbook offers a comprehensive and practical guide to oenology, detailing the scientific principles and techniques essential for producing various types of wines. It provides in-depth discussions on the chemistry behind wines and winemaking processes. Starting with an introductory overview, the textbook examines the fundamental components of wine chemistry, such as alcohols, acids, and phenolic compounds. It then explores a range of winemaking methodologies, from traditional approaches to modern innovations, including detailed protocols for producing diverse wine types. Special attention is given to analytical methodologies crucial for assessing wine quality and authenticity, discussing parameters like sugars, acids, and phenolic content, as well as addressing potential adulterations. In the final sections, readers will gain insights into the role of oenological additives in shaping wine characteristics and their application in vinification processes. The last chapter covers the essentials of wine tasting, including setup, steps, sensory evaluation, types of tests, and the science behind flavors and aromas. Tailored for students, researchers, and oenology professionals, this textbook is also ideal for wine enthusiasts seeking to deepen their understanding of the scientific principles behind wine production and tasting.

This textbook offers a comprehensive and practical guide to oenology, detailing the scientific principles and techniques essential for producing various types of wines. It provides in-depth discussions on the chemistry behind wines and winemaking processes. Starting with an introductory overview, the textbook examines the fundamental components of wine chemistry, such as alcohols, acids, and phenolic compounds. It then explores a range of winemaking methodologies, from traditional approaches to modern innovations, including detailed protocols for producing diverse wine types. Special attention is given to analytical methodologies crucial for assessing wine quality and authenticity, discussing parameters like sugars, acids, and phenolic content, as well as addressing potential adulterations. In the final sections, readers will gain insights into the role of oenological additives in shaping wine characteristics and their application in vinification processes. The last chapter covers the essentials of wine tasting, including setup, steps, sensory evaluation, types of tests, and the science behind flavors and aromas. Tailored for students, researchers, and oenology professionals, this textbook is also ideal for wine enthusiasts seeking to deepen their understanding of the scientific principles behind wine production and tasting.

Kategorie:
Nauka, Chemia
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Chemistry & Biotechnology
Technology & Engineering > Chemical & Biochemical
Science > Chemistry - Industrial & Technical
Wydawca:
Springer International Publishing AG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783031855306
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
239
Wymiary:
23.5x15.5
Oprawa:
Twarda


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia