• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Nutritional Sciences:: From Fundamentals to Food, Enhanced Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Nutritional Sciences:: From Fundamentals to Food, Enhanced Edition

ISBN-13: 9781337565332 / Angielski / Twarda / 2017 / 736 str.

Michelle McGuire; Kathy A. Beerman
Nutritional Sciences:: From Fundamentals to Food, Enhanced Edition Michelle McGuire Kathy A. Beerman 9781337565332 Cengage Learning - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Nutritional Sciences:: From Fundamentals to Food, Enhanced Edition

ISBN-13: 9781337565332 / Angielski / Twarda / 2017 / 736 str.

Michelle McGuire; Kathy A. Beerman
cena 527,77
(netto: 502,64 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 307,39
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Crystal Clear Science + Compelling Applications = A Balanced Program for Teaching and Learning Now updated with the 2015 Dietary Guidelines for Americans, NUTRITIONAL SCIENCES: FROM FUNDAMENTALS TO FOOD, 3rd Enhanced Edition clearly explains the scientific principles underlying nutrition while incorporating applications to promote a complete understanding of core concepts. This integrated approach provides a strong science foundation in a context relevant to students' daily lives and their careers. Supported by an impressive visual design, engaging case studies and interactive digital resources, NUTRITIONAL SCIENCES offers a unique, balanced program for teaching and learning.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Medical > Nutrition
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Wydawca:
Cengage Learning
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781337565332
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
736
Waga:
1.84 kg
Wymiary:
28.4 x 21.4 x 3.2
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
McGuire, Michelle Dr. Michelle "Shelley" McGuire teaches in the Depa... więcej >
Beerman, Kathy A. Dr. Beerman teaches in the Department of Food Scie... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia