• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Nutrition in Kidney Disease » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Nutrition in Kidney Disease

ISBN-13: 9783030448608 / Angielski / Miękka / 2021 / 694 str.

Jerrilynn D. Burrowes; Csaba P. Kovesdy; Laura D. Byham-Gray
Nutrition in Kidney Disease Jerrilynn D. Burrowes Csaba P. Kovesdy Laura D. Byham-Gray 9783030448608 Humana - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Nutrition in Kidney Disease

ISBN-13: 9783030448608 / Angielski / Miękka / 2021 / 694 str.

Jerrilynn D. Burrowes; Csaba P. Kovesdy; Laura D. Byham-Gray
cena 644,07
(netto: 613,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 501,19
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania
Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Nutrition
Science > Biochemia
Medical > Nefrologia
Wydawca:
Humana
Seria wydawnicza:
Nutrition and Health
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030448608
Rok wydania:
2021
Wydanie:
2020
Numer serii:
000115687
Ilość stron:
694
Waga:
1.26 kg
Wymiary:
25.15 x 19.56 x 3.56
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

“This third edition gives a much-needed update to arm health professionals with practical nutrition recommendations for individuals with kidney disease. … This updated edition provides all the key recommendations that have been published since the previous edition.” (Amy Hess Fischl, Doody's Book Reviews, October 16, 2020)


Jerrilynn D. Burrowes, PhD, RDN, CDN, FNKF

Department of Biomedical, Health and Nutritional Sciences

Long Island University, Post                                                                                                           

Brookville, NY, USA

 

Csaba P. Kovesdy, MD

The University of Tennessee Health Science Center

Division of Nephrology

Memphis, TN

USA

 

Laura D. Byham-Gray, PhD, RDN, FNKF

Department of Clinical and Preventive Nutrition Sciences

School of Health Professions

Rutgers University

Newark, NJ

USA  



This third edition of this text is organized into seven sections that address the educational needs of dietitians and other health care professionals around the world who seek current information about nutritional management of chronic kidney disease (CKD).  Part I addresses the differences in the epidemiology of CKD and renal replacement therapy worldwide, such as environmental, ethnic, cultural, political and macroeconomic factors.  Part II includes a thorough review of the components of the nutrition assessment, which includes information about psychosocial issues affecting nutritional status in kidney disease and drug-nutrient interactions, and  parts III and IV review preventative strategies for common disorders associated with CKD such as hypertension, type 2 diabetes, obesity and cardiovascular disease, and current evidence-based treatment recommendations for the nutrition management of non-dialyzed, dialyzed and transplanted adults are addressed.  Part V presents the nutritional concerns of CKD populations with special needs (i.e., pregnancy, infancy, childhood, adolescence and the elderly).  The nutrition management of other disorders associated with kidney disease are covered in Part VI; these include protein-energy wasting and the inflammatory response, bone and mineral disorders, nephrotic syndrome, nephrolithiasis, and acute kidney injury.  Lastly, Part VII is devoted to cutting-edge research on topics of concern in nutrition in kidney disease such as the gut microbiome including pre- and probiotics, appetite regulation, advanced glycation end products, physical activity and structured exercise, and dietary patterns including plant-based diets.  When appropriate, the new clinical practice guidelines in nutrition for individuals with CKD are integrated into the chapters.

The third edition of Nutrition in Kidney Disease will be a highly informative resource for nephrologists, nutrition scientists, nutritionists, and researchers and students whose research, practice, and education includes nutrition and kidney disease. 




Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia