Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2678374]
•
Literatura piękna
[1638312]
więcej...
•
Turystyka
[64597]
•
Informatyka
[142634]
•
Komiksy
[32585]
•
Encyklopedie
[21653]
•
Dziecięca
[518595]
•
Hobby
[110105]
•
AudioBooki
[2116]
•
Literatura faktu
[199069]
•
Muzyka CD
[676]
•
Słowniki
[2780]
•
Inne
[405866]
•
Kalendarze
[1944]
•
Podręczniki
[166607]
•
Poradniki
[411831]
•
Religia
[456661]
•
Czasopisma
[407]
•
Sport
[59840]
•
Sztuka
[228279]
•
CD, DVD, Video
[3966]
•
Technologie
[205064]
•
Zdrowie
[88735]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[3164]
•
Puzzle, gry
[3428]
•
Literatura w języku ukraińskim
[271]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10333]
Kategorie szczegółowe BISAC
Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing
ISBN-13
: 9781774917503 / Angielski
C. K. Sunil
;
Megh R. Goyal
;
Preeti Birwal
Planowany termin premiery książki: 10-02-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing
ISBN-13
: 9781774917503 / Angielski
C. K. Sunil
;
Megh R. Goyal
;
Preeti Birwal
Planowany termin premiery książki: 10-02-2025
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
893,80
zł
(netto: 851,24 VAT: 5%)
940,84
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 940,84 zł
Książka dostępna od:
10-02-2025
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Food Science - Food Packaging & Processing
Wydawca:
Apple Academic Press
Seria wydawnicza:
Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774917503
Udostępnij
Czytaj nas na: