• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Nigellissima: Easy Italian-Inspired Recipes: A Cookbook » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Nigellissima: Easy Italian-Inspired Recipes: A Cookbook

ISBN-13: 9780770437015 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str.

Nigella Lawson
Nigellissima: Easy Italian-Inspired Recipes: A Cookbook Lawson, Nigella 9780770437015 Clarkson N Potter Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Nigellissima: Easy Italian-Inspired Recipes: A Cookbook

ISBN-13: 9780770437015 / Angielski / Twarda / 2013 / 288 str.

Nigella Lawson
cena 134,51 zł
(netto: 128,10 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 133,77 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Nigellissima, like the Italian cooking from which it takes its inspiration, is a celebration of food that is fresh, delicious, and unpretentious. Here Nigella Lawson serves up 120 straightforward and mouthwatering recipes that are quick and easy yet elevate weeknight meals into no-fuss feasts.
It was when I was sixteen or seventeen that I decided to be Italian. Not that it was a conscious decision . . . No: I simply felt drawn to Italy, writes Nigella. And so it was that before she was a Food Network star and bestselling cookbook author, Nigella found her way to Florence, where she learned to cook like an Italian. Indeed, Italian cooking is trademark Nigella: light on touch but robust with flavor.
With beautiful color photographs to inspire, Nigellissima has all the hallmarks of traditional Italian fare in its faithfulness to the freshest ingredients and simplest methods. From pasta and meat to fish, vegetables, and, of course, dolci, this cook s tour has something for every mood, season, and occasion: Curly-Edged Pasta with Lamb Ragu is the perfect salve for a winter s night, while tangy and light Spaghettini with Lemon and Garlic Breadcrumbs takes just minutes to prepare. Meatzza, the favorite at Nigella s table, is a meatball mixture pressed into a pan and finished with traditional Margherita ingredients or whatever you may have on hand. And the versatile Baby Eggplant with Oregano and Red Onion works beautifully as a starter or side or as dinner sprinkled with ricotta salata or crumbled feta. Here, too, are Green Beans with Pistachio Pesto, Roast Butternut with Sage and Pine Nuts, and fluffy Mascarpone Mash, Nigella s twist on mashed potatoes. Never an afterthought, Nigella s low-maintenance sweet things include Instant Chocolate-Orange Mousse; light, doughnut-like Sambuca Kisses; and One-Step No-Churn Coffee Ice Cream, to name just a few.
Nigella believes that every ingredient must earn its place in a recipe, and she gives tips and techniques for making the most of your time in the kitchen. For example, a stash of sweet vermouth saves you from opening a bottle when you need just a splash. If a recipe calls for the juice of a lemon, Nigella uses the zest, too that s where its force and fragrance lie. She guides you to stocking your pantry with a few supermarket ingredients and shows you how to make the most of them for spontaneous meals that taste boldly Italian.

Nigellissima is a love letter to the pleasures of cooking and eating the way Italians do. With a nod to the traditional but in Nigella s trademark style, here are recipes that excite the imagination without stressing the cook."

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Quick & Easy
Cooking > Regional & Ethnic - Italian
Wydawca:
Clarkson N Potter Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780770437015
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
288
Waga:
1.28 kg
Wymiary:
24.89 x 22.61 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Lawson, Nigella Nigella Lawson has written nine bestselling cookbo... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia