• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Natural antioxidants in Meat products: A pilot study » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Natural antioxidants in Meat products: A pilot study

ISBN-13: 9786204745343 / Angielski / Miękka / 124 str.

Hemant Prakash Narkhede; Rajesh Vishwanath Wagh
Natural antioxidants in Meat products: A pilot study Narkhede, Hemant Prakash, Wagh, Rajesh Vishwanath 9786204745343 LAP Lambert Academic Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Natural antioxidants in Meat products: A pilot study

ISBN-13: 9786204745343 / Angielski / Miękka / 124 str.

Hemant Prakash Narkhede; Rajesh Vishwanath Wagh
cena 271,77
(netto: 258,83 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 272,40
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Meat products occupy quite an exceptional position in the preferences of the consumers and the interest of food industry, since they provide human organism with high quality proteins, vitamins and minerals. At the same time, a constant challenge is faced by the health sector around the world to uncover the causes associated with the etiology of several diseases. Much attention has therefore been paid to develop meat products with physiological functions that promote human health added with natural plant extracts. The present book focused on the development of meat products using natural plant extracts.

Kategorie:
Nauka, Polityka
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786204745343
Ilość stron:
124
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Narkhede, Hemant PrakashDr. Hemant Prakash Narkhede done his Master's in the discipline of Livestock Products Technology with specialization in Meat science. Presently Dr. Hemant is working in Private Meat Processing sector with special emphasis on Meat and meat products technology.Dr. Rajesh Vishwanath Wagh (MVSc, MBA, PhD) working as Assistant Professor at GADVASU, LDH



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia