• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mycotoxins in Foodstuffs » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Mycotoxins in Foodstuffs

ISBN-13: 9781489978240 / Angielski / Miękka / 2016 / 739 str.

Martin Weidenborner
Mycotoxins in Foodstuffs Martin Weidenborner 9781489978240 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Mycotoxins in Foodstuffs

ISBN-13: 9781489978240 / Angielski / Miękka / 2016 / 739 str.

Martin Weidenborner
cena 664,20
(netto: 632,57 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 636,13
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Mycotoxin contamination of food occurs as a result of crop invasion by field fungi such as Fusarium spp., Alternaria spp., Aspergillus spp., and Penicillium spp., which start their growth while in storage (storage fungi). In the worst case, these fungi produce secondary metabolites called mycotoxins. They can be very harmful to humans and animals when for example they are consumed through food. Mycotoxins have various negative effects on several organs in humans and animals. The present book gives a basic overview of the main mycotoxins in food. It lists the predisposition of a foodstuff for mycotoxin contamination, the degree of contamination, concentration, and country of detection/origin for each case of mycotoxin contamination of food.Major updates to this second edition include: - More than 750 new publications concerning mycotoxins in foodstuffs (1665 literatures at all).- A single chapter overview of mycotoxin(s) in the corresponding foodstuff.- The co-occurrence of mycotoxins in a foodstuff has been listed where possible.- Numerical and alphabetical literature.- Organic and conventional foods of a publication have been listed separately where possible.- Numerous entries described in much greater detail.- Each analyzed foodstuff has a separate entry per year where possible.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Science > Biologia i przyroda
Technology & Engineering > Food Science - General
Medical > Farmakologia
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781489978240
Rok wydania:
2016
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
739
Wymiary:
23.5 x 15.5
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Introduction to Mycotoxins in Foodstuffs.- Abbreviations.- Chapter 1.Acha.

Mycotoxin contamination of food occurs as a result of crop invasion by field fungi such as Fusarium spp. and Alternaria spp., or storage fungi such as Aspergillus spp. and Penicillium spp., which can grow on/in stored commodities and are able to produce mycotoxins. In the worst case, these fungi produce secondary metabolites called mycotoxins, which can be very harmful to humans and animals when for example they are consumed through food due to their various negative effects on several organs in both humans and animals. The present book gives a basic overview of the main mycotoxins in food. It lists the predisposition of a foodstuff for mycotoxin contamination, the degree of contamination, concentration, and country of detection / origin for each case of mycotoxin contamination of food.

Major updates to this second edition include:

- More than 750 new publications concerning mycotoxins in foodstuffs (1665 literatures at all)

- A single chapter overview of mycotoxin(s) in the corresponding foodstuff

- The co-occurrence of mycotoxins in a foodstuff has been listed where possible

- Numerical and alphabetical literature

- Organic and conventional foods of a publication have been listed separately where possible

- Numerous entries described in much greater detail

- Each analyzed foodstuff has a separate entry per year where possible



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia