• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mrs. Hill's Southern Practical Cookery and Receipt Book: A Facsimile of Mrs. Hill's New Cook Book, 1872 Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Mrs. Hill's Southern Practical Cookery and Receipt Book: A Facsimile of Mrs. Hill's New Cook Book, 1872 Edition

ISBN-13: 9781570039898 / Angielski / Miękka / 2011 / 504 str.

Annabella P. Hill; Damon L. Fowler
Mrs. Hill's Southern Practical Cookery and Receipt Book: A Facsimile of Mrs. Hill's New Cook Book, 1872 Edition Fowler, Damon L. 9781570039898 University of South Carolina Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Mrs. Hill's Southern Practical Cookery and Receipt Book: A Facsimile of Mrs. Hill's New Cook Book, 1872 Edition

ISBN-13: 9781570039898 / Angielski / Miękka / 2011 / 504 str.

Annabella P. Hill; Damon L. Fowler
cena 97,50 zł
(netto: 92,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 91,69 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Originally published in 1867 as Mrs. Hill's New Cook Book this encyclopedic treasury of recipes, cooking advice, and household hints brims with insight into the culinary heritage of the South in general and Georgia in particular. With its return to print, the charming volume revises popular legends about the food ways of the Old South, revealing both the bounty of the Southern table and the expertise of the Southern cook.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > History
Cooking > Regional & Ethnic - American - Southern States
History > United States - Civil War Period (1850-1877)
Wydawca:
University of South Carolina Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781570039898
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
504
Waga:
0.54 kg
Wymiary:
20.32 x 12.7 x 2.84
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Fowler, Damon L. Damon L. Fowler is a culinary historian and the au... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia