• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

More Than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

More Than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet

ISBN-13: 9783030054830 / Angielski / Twarda / 2019 / 416 str.

Jose Manuel Lorenzo; Paulo Munekata; Francisco J. Barba
More Than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet Lorenzo, José Manuel 9783030054830 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

More Than Beef, Pork and Chicken - The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet

ISBN-13: 9783030054830 / Angielski / Twarda / 2019 / 416 str.

Jose Manuel Lorenzo; Paulo Munekata; Francisco J. Barba
cena 403,47
(netto: 384,26 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 385,52
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia - Organiczna
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783030054830
Rok wydania:
2019
Wydanie:
2019
Ilość stron:
416
Waga:
0.77 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.39
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

1. Meat in the human diet: a biosocial perspective.- 2. Meat quality, brands and consumer trends.- 3. Horsemeat: increasing quality and nutritional value.- 4. Camel carcass and meat quality characteristics.- 5. Carcass characteristics and meat quality of bison, buffalo, and yak.- 6. Carcass characteristics and meat quality of sheep and goat.- 7. Carcass traits and meat quality of rabbit, hare, guinea pig and capybara.- 8. Wild boar - Production, meat quality traits and derived products.- 9. Carcass characteristics and meat quality of deer.- 10. Carcass characteristics, meat quality and nutritional profile of pheasant, quail and Guinea fowl.- 11. Goose, Duck and Garganey.- 12. Meat production from wild kangaroo: the species, industry, carcass characteristics and meat quality traits.- 13. Exotic meats: An alternative food source.


Jose Lorenzo is a Head of Research at the Meat Technological Center in Ourense, Spain. He is also Associate Professor of Food Technology at the University of Vigo.

Paulo Munekata is a researcher at the Meat Technological Center in Ourense, Spain

Francisco Barba is a Professor in the Faculty of Pharmacy at the University of València in València, Spain

Fidel Toldrá is a Research Professor and Head of the Laboratory of Biochemistry, Innovation and Technology of Meat and Meat Products at the Instituto de Agroquímica y Tecnología de Alimentos (CSIC). He is also Associate Professor of Food Technology at the Polytechnical University of Valencia.

This comprehensive work explores the demand, supply and variable consumer attitude toward a wide variety of unconventional and exotic animal species that are consumed in different parts of the world. Individual chapters focus on the consumption of horse meat, camel, buffalo, sheep, rabbit, wild boar, deer, goose, pheasant and exotic meats such as alligator, snake, frog and turtle. For each type of animal species, the carcass characteristics, physico-chemical properties and nutritional value of the meat are extensively outlined. The consumer preference, behavior and perception of each type of meat are also covered, with focus on important factors from sensory properties to psychological and marketing aspects. In promoting a better understanding of the complexities involved in consumer decision making, this book aims to improve the competitiveness of the meat industry through effective informational strategies that can increase consumer acceptance of more convenient, healthy and environmentally friendly meat choices.

More than Beef, Pork and Chicken – The Production, Processing, and Quality Traits of Other Sources of Meat for Human Diet also focuses on the important role meat plays in the human diet and the evolution of the species. Beneficial factors such as protein, B complex vitamins, zinc, selenium and phosphorus are detailed. Negative factors are discussed as well, with issues such as fat and fatty acid content being addressed for each type of meat presented. In exploring the full range of nutritional benefits, consumer acceptance and carcass characteristics in a large quantity of different types of animal meats from all over the world, this book offers incredible value to researchers looking for a single source on unconventional meat processing. 



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia