Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition) » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition)
ISBN-13
: 9787805016900 / Chiński / Twarda / 2011 / 2400 str.
Nathan Myhrvold
;
Chris Young
;
Maxime Bilet
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking (Chinese Edition)
ISBN-13
: 9787805016900 / Chiński / Twarda / 2011 / 2400 str.
Nathan Myhrvold
;
Chris Young
;
Maxime Bilet
cena
3240,89
zł
(netto: 3086,56 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 3037,85 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Reference
Wydawca:
Cooking Lab
Język:
Chiński
ISBN-13:
9787805016900
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
2400
Waga:
23.49 kg
Wymiary:
40.13 x 47.75 x 37.34
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Myhrvold, Nathan
NATHAN MYHRVOLD est le directeur general et l un d...
więcej >
Young, Chris
Chris Young, a sports columnist at <i>The To...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: