• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Modern Techniques for Food Authentication » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Modern Techniques for Food Authentication

ISBN-13: 9780128142646 / Angielski / Twarda / 2018 / 805 str.

Da-Wen Sun
Modern Techniques for Food Authentication Da-Wen Sun 9780128142646 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Modern Techniques for Food Authentication

ISBN-13: 9780128142646 / Angielski / Twarda / 2018 / 805 str.

Da-Wen Sun
cena 799,90
(netto: 761,81 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 796,60
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Medical > Microbiology
Science > Life Sciences - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128142646
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
805
Waga:
1.23 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 4.29
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

1. Introduction to Food Authentication 2. Spectroscopic Technique: Mid Infrared (MIR) and Fourier Transform Mid Infrared (FT-MIR) Spectroscopies 3. Spectroscopic Technique: Near Infrared (NIR) Spectroscopy 4. Spectroscopic Technique: Fourier Transform Near Infrared (FT-NIR) Spectroscopy 5. Spectroscopic Technique: Raman Spectroscopy 6. Spectroscopic Technique: Fourier Transform Raman (FT-Raman) Spectroscopy 7. Spectroscopic Technique: Fluorescent and Ultraviolet Visible (UV-Vis) Spectroscopy 8. Imaging Spectroscopic Technique: Hyperspectral Imaging 9. Imaging Spectroscopic Technique: Raman Chemical Imaging 10. Isotopic-Spectroscopic Technique: Site-Specific Nuclear Isotopic Fractionation studied by Nuclear Magnetic Resonance (SNIF-NMR) 11. Isotopic-Spectroscopic Technique: Stable Isotopic Ratio Mass Spectrometry (IRMS) 12. Chromatographic Technique: Gas Chromatography (GC) 13. Chromatographic Technique: High Performance Liquid Chromatography (HPLC) 14. DNA-Based Technique: Polymerase Chain Reaction (PCR) 15. Enzymic Technique: Enzyme-Linked Immunosorbent Assay (ELISA) 16. Electrophoretic Technique: Capillary Zone Electrophoresis 17. Chemometric Methods in Food Authentication 18. Trends in Food Authentication

Dr. Da-Wen Sun is internationally recognized for his leadership in food engineering research and education and is a highly respected journal editor. He is the recipient of numerous awards and honors including election to the Royal Irish Academy in 2010, selection as a Member of Academia Europaea (The Academy of Europe) in 2011, induction as a Fellow of International Academy of Food Science and Technology in 2012, recipient of the International Association for Food Protection (IAFP) Freezing Research Award in 2013, recipient of the International Association of Engineering and Food (IAEF) Lifetime Achievement Award in 2015, and named as a Thomson Reuters Highly Cited Researcher in 2015.

Dr. Da-Wen Sun is internationally recognized for his leadership in food engineering research and education and a highly respected journal editor. He is the recipient of numerous awards and honors including election to the Royal Irish Academy in 2010, selection as a Member of Academia Europaea (The Academy of Europe) in 2011, induction as a Fellow of International Academy of Food Science and Technology in 2012, the International Association for Food Protection (IAFP) Freezing Research Award in 2013, the International Association of Engineering and Food (IAEF) Lifetime Achievement Award in 2015 and naming as 2015 Thomson Reuters Highly Cited Researcher. His many scholarly works have become standard reference materials for researchers in the areas of computer vision/hyperspectral imaging, computational fluid dynamics modelling, and vacuum cooling. Results of his work have been published in more than 400 peer-reviewed journal papers (Web of Science h-index = 66), among them; thirty papers have been selected by ESI as highly-cited papers, ranking him first in the world in Agricultural Sciences.

Sun, Da-Wen Da-Wen Sun is Professor and Personal Chair of Food... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia