• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Mineral Components in Foods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Mineral Components in Foods

ISBN-13: 9780367453336 / Angielski / Miękka / 2019 / 480 str.

Piotr Szefer;Jerome O. Nriagu
Mineral Components in Foods Piotr Szefer Jerome O. Nriagu  9780367453336 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Mineral Components in Foods

ISBN-13: 9780367453336 / Angielski / Miękka / 2019 / 480 str.

Piotr Szefer;Jerome O. Nriagu
cena 310,21
(netto: 295,44 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 302,19
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

Recent studies have raised concerns about the health effects of dietary exposure to trace elements. An estimated 40 percent of the world's population suffers from developmental and metabolic functional disorders due to trace element deficiencies. Conversely, there is an established link between excess intake of mineral components and diseases of the endocrine, kidney, liver, cardiovascular, and skeletal system. It has become crucial that food chemists understand the origin, function, bioavailability, and interactions of mineral components in food. Mineral Components in Foods presents the state of knowledge on the distribution, speciation, and interaction of mineral components and contaminants inherent in different raw materials and products, as well as acquired during processing, packaging, and handling. With contributions written by some of the foremost food researchers in the world, this book considers the analysis of mineral components in food, the recent advancements in analytical techniques including statistical multivariate approaches to confirm authenticity based on mineral composition, and the quality control practices that ensure consistent and accurate data. The functional role of a number of minerals is addressed along with the effects of their deficiency or excess on the body, their interactions with other minerals, and their changes during storage and processing. Specifically, the authors examine mineral distribution in certain animal and plant products including confections, honey, wine and beer. A considerable portion of the book is devoted to the contamination of foods and food supplements by metals, metalloids and radionuclides, from packaging containers as well as a variety of environmental pathways. With numerous tables and figures clearly expressing a wealth of detailed data, Mineral Components in Foods provides food chemists, quality control professionals, nutritionists, and students in these fields with an invaluable resource to t

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Self-Help > Safety & Security - General (See Also House & Home - Safety & Security)
Medical > Nutrition
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367453336
Rok wydania:
2019
Numer serii:
000251703
Ilość stron:
480
Waga:
0.59 kg
Wymiary:
23.37 x 16.0 x 2.54
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Mineral Components in Food - Analytical Implications, Speciation of Mineral Components in Food-Analytical Implications, Criteria of Evaluation of Food Elements Analysis Data, Chemometric Techniques in Analytical Evaluation of Food Quality, Functional Role of Some Minerals in Foods, Mineral Components in Foods of Animal Origin and in Honey, Mineral Components in Food Crops, Beverages, Luxury Food, Spices, and Dietary Food, Elemental Content of Wines, Heavy Metals in Food from Packaging, Pollutants in Food - Metals and Metalloids, Pollutants in Food - Radionuclides, Assessment of Exposure to Chemical Pollutants in Food and Water, Metal Contamination of Dietary Supplements

Szefer, Piotr; Nriagu, Jerome O.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia