• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications

ISBN-13: 9780128003503 / Angielski / Twarda / 2015 / 434 str.

Leonard Sagis
Microencapsulation and Microspheres for Food Applications Leonard Sagis 9780128003503 ACADEMIC PRESS - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications

ISBN-13: 9780128003503 / Angielski / Twarda / 2015 / 434 str.

Leonard Sagis
cena 764,24
(netto: 727,85 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 757,98
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Microencapsulation and Microspheres for Food Applications is a solid reflection on the latest developments, challenges, and opportunities in this highly expanding field. This reference examines the various types of microspheres and microcapsules essential to those who need to develop stable and impermeable products at high acidic conditions. It's also important for the novel design of slow releasing active compound capsules. Each chapter provides an in-depth account of controlled release technologies, evidence based abstracts, descriptions of chemical and physical principals, and key relevant facts relating to food applications. Written in an accessible manner, the book is a must have resource for scientists, researchers, and engineers.

  • Discusses the most current encapsulation technology applied in the food industry, including radiography, computed tomography, magnetic resonance imaging, and dynamic NMR microscopy
  • Presents the use of microsphere immunoassay for mycotoxins detection
  • Covers a broad range of applications of microcapsules and microspheres, including food shelf-life, pesticides for crop protection, and nanoencapsulated bacteriophage for food safety

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
ACADEMIC PRESS
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128003503
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
434
Waga:
0.95 kg
Wymiary:
23.5 x 19.1 x 2.39
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Section 1: Microcapsules and microspheres produced for application in food 1. Microcapsules produced from zein 2. Microcapsules with protein fibril reinforced shells 3. Alginate nanocapsules prepared by internal or external gelation with nanoparticles 4. Cationic starch nanospheres 5. Nanoemulsion based delivery systems 6. Water-in-oil-in-water nanoencapsulation systems 7. Engineering hydrogel microspheres for healthy and tasty foods 8. Progress in applications of liposomes

Section 2: Methods to analyse structure, release properties, and stability 9. Stability and Permeability of Microcapsules for Controlled Drug Delivery from Dynamic NMR Microscopy 10. Determination of mechanical properties of microcapsules 11. Theoretical modeling of mechanical behavior and release properties of encapsulation systems

Section 3: Microencapsulation of food components 12. Microencapsulation of essential oils using spray drying technology 13. Microencapsulation of plant oils rich in alpha-linolenic acid: Effect of processing parameters 14. Food Applications of Microencapsulated Omega-3 Oils 15. Use of microencapsulated ingredients in bakery products: technological and nutritional aspects 16. Lipid Nanoparticles: delivery system for bioactive food compounds 17. Microencapsulation of sweeteners 18. Microencapsulation of grape seed extracts 19. Microencapsulation of natural antioxidant pigments 20. Encapsulation of probiotics in milk protein microcapsules



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia