• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbiology of Fruits and Vegetables » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbiology of Fruits and Vegetables

ISBN-13: 9780849322617 / Angielski / Twarda / 2005 / 648 str.

James R. Gorny; Gerald M. Sapers; Ahmed E. Yousef
Microbiology of Fruits and Vegetables James R. Gorny Gerald M. Sapers Ahmed E. Yousef 9780849322617 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbiology of Fruits and Vegetables

ISBN-13: 9780849322617 / Angielski / Twarda / 2005 / 648 str.

James R. Gorny; Gerald M. Sapers; Ahmed E. Yousef
cena 1585,28 zł
(netto: 1509,79 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1460,84 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Microbiology of Fruits and Vegetables presents a holistic view of the problem of produce contamination that examines both pre-harvest and post-harvest sources and practices. It addresses a number of topical issues relating to the microbiological quality and safety of fresh and processed fruits and vegetables and explores the linkage between microbial attachment, the state of microbial contaminants on produce surfaces, and the problem of decontamination. This volume focuses on five distinct areas, and within these areas, provides in-depth coverage of scientific issues important to an understanding of the field and technical issues of economic and public health significance.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780849322617
Rok wydania:
2005
Ilość stron:
648
Waga:
0.99 kg
Wymiary:
24.28 x 15.95 x 3.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Microbial Contamination of Fresh Fruits and Vegetables, James R. Gorny
Attachment of Microorganisms to Fresh Produce, Robert E. Mandrell, Lisa Gorski, and Maria Brandl
Internalization and Infiltration, Jerry A. Bartz
Stress adaptation, Luis A. Rodriguez-Romo and Ahmed E. Yousef
Bacterial soft rot, Ching-Hsing Liao
Microbial Spoilage of Fresh Mushrooms, Naveen Chikthimmah and Robert B. Beelman
Spoilage of Juices and Beverages by Alicyclobacillus Species, Mickey E. Parish
Interventions to Ensure the Microbiological Safety of Sprouts, William F. Fett
Microbiological Safety of Fresh Citrus and Apple Juices, Susanne E. Keller and Arthur J. Miller
Microbiological Safety Issues of Fresh Melons, Dike Ukuku and Gerald M. Sapers
Fresh-cut Vegetables, Pascal Delaquis
Outbreaks Associated with Cyclospora and Cryptosporidium, Ynes Ortega and Charles Sterling
Patulin, Lauren S. Jackson, and Mary Ann Dombrink-Kurtzman
Safety of Minimally Processed, Acidified and Fermented Vegetable Products, Fred Breidt, Jr.
HACCP: A Process Control Approach for Fruit and Vegetable Safety, William C. Hurst
The Effect of Quality Sorting and Culling on the Microbiological Quality of Fresh Produce, Susanne E. Keller
Washing and Sanitizing Treatments for Fruits and Vegetables, Gerald M. Sapers
Gas/Vapor-phase Sanitation (Decontamination) Treatments, Richard H. Linton, Yingchan Han, Travis L. Selby and Philip E. Nelson
Modified Atmosphere Packaging, Brenda G. Werner and Joseph H. Hotchkiss,
Hot Water Treatments for Control of Fungal Decay on Fresh Produce, Elazar Fallik
Surface Pasteurization with Hot Water and Steam, Bassam A. Annous and Michael Kozempel
Novel Non-thermal Treatments, Dongsheng Guan and Dallas G. Hoover
Biological control of Microbial Spoilage of Fresh Produce, Julien Mercier and Pamela G. Marrone
Sampling, Detection and Enumeration of Pathogenic and Spoilage Microorganisms, Larry R. Beuchat
Rapid detection of Microbial Contaminants, Daniel Y.C. Fung
Methods in Microscopy for the Visualization of Bacteria and Their Behavior on Plants, Maria Brandl and Jean-Michel Monier

Gerald M. Sapers, James R. Gorny, Ahmed E. Yousef



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia