• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Microbiological Research and Development for the Food Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Microbiological Research and Development for the Food Industry

ISBN-13: 9781439834831 / Angielski / Twarda / 2012 / 355 str.

Peter J. Taormina
Microbiological Research and Development for the Food Industry Peter J. Taormina 9781439834831 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Microbiological Research and Development for the Food Industry

ISBN-13: 9781439834831 / Angielski / Twarda / 2012 / 355 str.

Peter J. Taormina
cena 999,95 zł
(netto: 952,33 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 957,11 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Research and development on microorganisms in food has evolved from a luxury to a necessity for companies competing in the global marketplace. Whether research is conducted internally or externally through contract laboratories and universities, microbial research in foods is crucial to the safety and integrity of our food supply. Microbiological Research and Development for the Food Industry covers the technical and practical insights needed for developing and utilizing various capabilities to advance food microbiology research. Providing examples of how research data can be applied to consumer and brand protection efforts, this book:

  • Describes the purposes and processes for conducting microbiological research and development for companies and organizations involved in food, beverage, and ingredient production and distribution
  • Covers a broad range of topics of importance to food microbiologists in allied food industries and organizations, government, and academia
  • Includes examples of successful research methods for food microbiology laboratories
Written to walk the reader through the process of investigating microorganisms in food systems for consumer and brand protection, Microbiological Research and Development for the Food Industry provides practical understanding of the necessary mechanisms and research approaches used in the field. It fuses the business and scientific aspects of microbiological research to underscore the return on investment for beverage and food ingredient producers. This text goes beyond routine presence/absence testing of pathogens and spoilage microorganisms in foods. It describes ways data can be collected to answer more complex questions and provides examples of how such data can be applied to consumer and brand protection efforts.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Biologia i przyroda
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439834831
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
355
Waga:
0.67 kg
Wymiary:
24.1 x 15.6 x 2.5
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"The book is unique, presenting food microbiological research and development from an industry perspective, providing a wide range of practical information in a format that is readily understandable for both the technical and managerial staff. … It is not a simple methods book, but a primer for executives, regulators, and academics addressing industry research—including uncommon advice in setting up a laboratory, the importance of addressing a financial return on investment, and creating understandable and usable reports, that effectively communicate food microbiology research. This volume will definitely find a prominent and welcome home on any food professional’s bookshelf."
—Keith W. Gates, University of Georgia, in Journal of Aquatic Food Product Technology

The case for microbiological research and development. Building research and development capabilities. Food process validations. Food product validations. Competitive research and development on antimicrobials and food preservatives. Competitive research and development on food-processing sanitizers and biocides. Research during microbial food safety emergencies and contaminant investigations. Predictive modeling: Principles and practice. Detection and identification of bacterial pathogens in food using biochemical and immunological assays. Microbiological growth-based and luminescence methods of food analysis. Nucleic acid-based methods for detection of foodborne pathogens. Reporting food microbiology research outcomes.

Dr. Peter J. Taormina is Principal Microbiologist at John Morrell Food Group, Corporate Food safety, Cincinnati, Ohio.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia