• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Meat Quality: Genetic and Environmental Factors » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Meat Quality: Genetic and Environmental Factors

ISBN-13: 9781138894075 / Angielski / Miękka / 2018

Wieslaw Przybylski Phd; David Hopkins Phd
Meat Quality: Genetic and Environmental Factors Wieslaw Przybylsk David Hopkin 9781138894075 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Meat Quality: Genetic and Environmental Factors

ISBN-13: 9781138894075 / Angielski / Miękka / 2018

Wieslaw Przybylski Phd; David Hopkins Phd
cena 436,25
(netto: 415,48 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 418,05
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This book covers factors affecting meat quality from the growth of animals to the final product. This comprehensive book covers key topics such as animal welfare, nutrition, pre-slaughter handling, slaughter technology, breeding strategies, and the influence of common genetic factors on meat quality.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Chemical & Functional Properties of Food Components
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781138894075
Rok wydania:
2018
Numer serii:
000329497
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Meat and Muscle Composition of Slaughter Animals. Meat Quality of Slaughter Animals. Conversion of Muscle to Meat. Impact of Animal Nutrition on Muscle Composition and Meat Quality. Terms of Farming and Animal Welfare and Meat Quality. Preslaughter Handling, Welfare of Animals, and Meat Quality. Stress Reactivity, Stress at Slaughter, and Meat Quality. Slaughter-Line Operations and Their Effects on Meat Quality. Breeding Strategies for Improving Meat Quality. Influence of Major Genes on Meat Quality. Beef Quality. Pork Quality. Sheep Quality: Effect of Breed, Genetic Type, Gender, and Age on Meat Quality. Transgenic Animal Technology and Meat Quality. Production of High-Quality Meat.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia