• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Meat Quality Analysis: Advanced Evaluation Methods, Techniques, and Technologies » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Meat Quality Analysis: Advanced Evaluation Methods, Techniques, and Technologies

ISBN-13: 9780128192337 / Angielski / Miękka / 2019 / 458 str.

Ashim Kumar Biswas; Prabhat Mandal
Meat Quality Analysis: Advanced Evaluation Methods, Techniques, and Technologies Biswas, Ashim Kumar 9780128192337 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Meat Quality Analysis: Advanced Evaluation Methods, Techniques, and Technologies

ISBN-13: 9780128192337 / Angielski / Miękka / 2019 / 458 str.

Ashim Kumar Biswas; Prabhat Mandal
cena 754,51 zł
(netto: 718,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 748,32 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Taxonomy
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780128192337
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
458
Waga:
0.77 kg
Wymiary:
23.5 x 19.05 x 2.36
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

SECTION-1 Current perspectives of meat quality evaluation 1. Current perspectives of meat quality evaluation: Techniques, technologies and challenges

SECTION-2 Advances in carcass quality evaluation and nutritional composition of meat 2. Methods for nutritional quality analysis of meat 3. Non-destructive methods for carcass and meat quality evaluation

SECTION-3 Post-mortem ageing and meat quality evaluation 4. Meat tenderization 5. Biochemical changes of post-mortem meat during ageing process and strategies to improve meat quality 6. Advances in evaluation of post-mortem ageing in meat 7. Calpain assisted post-mortem ageing of meat and its detection methods

SECTION-4 Molecular basis of meat colour development and detection 8. Molecular basis of meat colour

SECTION-5 Meat authenticity and traceability 9. Molecular techniques for speciation of meat 10. Meat traceability and certification in meat supply chain

SECTION-6 Chemical residues in meat and their detection techniques 11. Residues of harmful chemicals and their detection techniques

SECTION-7 Food preservatives/additives in meat and their detection 12. Use of food preservatives/additives in meat and their detection techniques

SECTION-8 Detection and prevention of lipid oxidation products 13. Lipids and lipid oxidation products and their detection and strategies to prevent lipid oxidation 14. Plant antioxidants, extraction strategies and their application in meat

SECTION-9 Strategies for elimination and detection of food-borne pathogens 15. Strategies for elimination of food-borne pathogens, their influensive detection techniques and drawbacks 16. Modern techniques for rapid detection of meat borne pathogens

SECTION-10 Modern biological concept of meat deterioration and its detection 17. Spoilage bacteria and meat quality 18. Modern concept of deterioration and detection of spoilage in meat and meat products

SECTION-11 Proteomic and genomic tools in meat quality evaluation 19. Application of proteomic tools in meat quality evaluation 20. Application of genomics tools in meat quality evaluation

SECTION-12 Sensory evaluation techniques 21. Advanced sensory evaluation techniques for meat and meat products



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia