• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Meat Microbiology » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Meat Microbiology

ISBN-13: 9789401198219 / Angielski / Miękka / 2012 / 530 str.

M. Brown
Meat Microbiology M. Brown 9789401198219 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Meat Microbiology

ISBN-13: 9789401198219 / Angielski / Miękka / 2012 / 530 str.

M. Brown
cena 201,24
(netto: 191,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The past twenty years have seen dramatic changes in the processing, storage, distribution and packaging of meat and meat products, and consequently the important areas of its microbiology have also changed. These changes in product ranges have been largely prompted by the producers' desire for economies of scale in production and the con- sumers' desire for a wide variety of meat products to be readily available. The purpose of this book is to present a collection of chapters written by specialists on particular aspects of meat microbiology. I hope the structure will present the reader with chapters which, read singly, present a clear account of one aspect, but taken together present a practical and coherent survey of meat microbiology. The chapters may be roughly divided into: (i) Commodity chapters - carcass meat, poultry meat, processed meat, cured meat and by-products. (ii) Quality assurance chapters - bacteria of public health significance, microbiological examination of meat, sampling and limits. The commodity chapters set out the characteristic microbiology of product groups in some detail and provide a practical guide to micro- biological considerations in the production of particular types of pro- duct. Whilst the content of these chapters is particularly useful to the is often difficult to working microbiologist, information of this nature gather, if it is considered to be commercially valuable, so that the authors have done specially useful tasks in assembling comprehensive data concerning their topics.

Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > General
Non-Classifiable > Non-Classifiable
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789401198219
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Softcover Repri
Ilość stron:
530
Waga:
0.71 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 2.79
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

1. Introduction.- 2. Microbiology of Carcass Meats.- 3. Microbiology of Poultry and Game Birds.- 4. Fresh Meat Processing.- 5. Microbiology of Processing: Bacon and Ham.- 6. Microbiology of Meat Industry By-Products.- 7. Microbial Interaction with Meats.- 8. Chilling, Freezing and Thawing.- 9. Bacteria of Public Health Significance.- 10. Sampling Schemes and Limits.- 11. The Microbiological Examination of Meat.

Brown, M. Brown is affiliated with the Adult Conductive Educ... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia