• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Managing Wine Quality: Volume 2: Oenology and Wine Quality » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Managing Wine Quality: Volume 2: Oenology and Wine Quality

ISBN-13: 9780081020654 / Angielski / Twarda / 2021 / 660 str.

Andrew G. Reynolds
Managing Wine Quality: Volume 2: Oenology and Wine Quality Reynolds, Andrew G. 9780081020654 Woodhead Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Managing Wine Quality: Volume 2: Oenology and Wine Quality

ISBN-13: 9780081020654 / Angielski / Twarda / 2021 / 660 str.

Andrew G. Reynolds
cena 1124,18 zł
(netto: 1070,65 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1110,42 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Woodhead Publishing
Seria wydawnicza:
Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and N
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780081020654
Rok wydania:
2021
Numer serii:
000442047
Ilość stron:
660
Waga:
1.33 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 4.6
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Part 1 - Winemaking Technologies and Wine Quality 1. Yeast and fermentation management for improved wine quality 2. Metabolic engineering of wine yeast and advances in yeast selection methods for improved wine quality 3. Effects of malolactic fermentation on wine quality 4. Enzymes and wine quality 5. Extraction technologies and wine quality 6. Membrane and other techniques for the management of wine composition 7. Ageing on lees and the use of specialty inactive yeasts during wine fermentation 8. New directions in stabilization, clarification and fining of wines 9. Micro-oxygenation, oak alternatives and added tannins and wine quality 10. Alternatives to cork in wine bottle closures; Reducing cork taint in wine 11. Current issues in organic winemaking: Consumer expectations, producer attitudes and oenological innovation

Part 2 - Managing Wine Sensory Quality 12. Yeast selection for wine flavour modulation 13. Brettanomyces/Dekkera off flavours and other wine faults associated with microbial spoilage 14. Insect taint in wine 15. Understanding and controlling non-enzymatic wine oxidation 16. Ageing and flavour deterioration in wine 17. Biogenic amines and the winemaking process 18. Managing the quality of fortified wines 19. Managing the quality of Botrytized wines 20. Managing the quality of wines produced from dried grapes 21. Managing the quality of ice wines 22. Managing the quality of sparkling wines

Prof. Reynolds has had a long and distinguished career in Oenology. His career has included a position as Research Scientist for Agriculture Canada in British Columbia and, since 1997, a faculty position at Brock University. He is well known for his research into canopy management, the impacts of site and soil on flavour, irrigation and water relations, geomatics and the use of GPS/GIS and remote sensing for studying terroir. He is the author of over a hundred published articles and has been the editor of two award-winning titles on wine science.

Reynolds, Andrew G. "Dr. Andrew G. Reynolds " is Professor of Viticult... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia