• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Magnetic Resonance Imaging in Food Science » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Magnetic Resonance Imaging in Food Science

ISBN-13: 9780471170877 / Angielski / Twarda / 1998 / 352 str.

Brian Hills
Magnetic Resonance Imaging in Food Science Brian Hills 9780471170877 Wiley-Interscience - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Magnetic Resonance Imaging in Food Science

ISBN-13: 9780471170877 / Angielski / Twarda / 1998 / 352 str.

Brian Hills
cena 1009,18 zł
(netto: 961,12 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1000,90 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This text presents a unified approach to food imaging by considering how MRI studies of foods undergoing processes, such as drying, freezing, baking, extrusion, and freeze-drying, can be modelled using the equations of mass and heat transport, and how these mathematical models can be used in process design optimization programmes. By helping scientists better understand the structural complexity of food and its changes during food processing and storage, MRI technology could be used to produce safer, higher quality foods in more efficient ways.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Imaging Systems
Wydawca:
Wiley-Interscience
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471170877
Rok wydania:
1998
Ilość stron:
352
Waga:
0.70 kg
Wymiary:
23.6 x 15.9 x 2.9
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

MACROSCOPIC DISTANCE SCALE.

A Résumé of MRI Methodology.

MRI and Food Processing: Mapping Mass Transport and Phase Behavior.

MRI and Food Processing: Mapping Temperature and Quality.

Flow Imaging and Food Rheology.

Solid–Imaging Techniques.

On–line MRI for Process Control and Quality Assurance.

Whole–Plant Functional Imaging.

Unconventional MRI Techniques.

MICROSCOPIC DISTANCE SCALE.

Microimaging and NMR Microscopy.

Microstructure and Relaxometry.

Probing Microstructure with Diffusion.

MOLECULAR DISTANCE SCALE.

Molecular Origins of Relaxation Contrast.

Molecular Factors Influencing the Diffusion and Transfer of Water Magnetization.

References.

Index.

BRIAN HILLS, PhD, is head of the molecular structure and dynamics group at the Institute of Food Research, Norwich Research Park, Colney, Norwich, United Kingdom.

"Hills is probably the best person I can think of to write this book. He has the deepest background combined with considerable experience in solving problems with food." –R. G. Bryant, University of Virginia.

Food scientists have many excellent tools at their disposal with which to study food at both the micro– and macrostructural levels. But, when it comes to analyzing dynamic structural changes in food during processing and storage, none can compare with magnetic resonance imaging (MRI). Still a very young approach, MRI food imaging has contributed greatly to recent advances in food science, and promises to yield much more valuable information in the years ahead. Written by a leading pioneer in the field, Magnetic Resonance Imaging in Food Science covers the latest in MRI food imaging theory and practice.

Written primarily for food scientists and engineers, the book offers a practical, unified approach to the subject. Material is organized in three main parts corresponding to the distances of scale probed by MRI studies–namely, the macroscopic, microscopic, and macromolecular. Throughout, the emphasis is on ways in which studies of food undergoing processes can be modeled using the equations of heat, mass, and momentum transport, and how those models can be used in process design optimization programs.

Magnetic Resonance Imaging in Food Science provides researchers with the most up–to–date, detailed coverage of:
∗ Traditional and cutting–edge MRI food imaging techniques and technologies, including STRAFI, gradient–echo imaging, and functional imaging
∗ Whole plant functional imaging, flow imaging and rheology, and other specialized MRI applications
∗ The roles of food microstructure and molecular relaxation mechanisms in controlling moisture and heat transport
∗ Techniques for modeling structural changes during food processing.

Magnetic Resonance Imaging in Food Science is an important working resource for all researchers engaged in the never–ending struggle to produce safer, higher–quality foods more efficiently.

Hills, Brian Brian Hills is a professional research scientist h... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia