• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Local Breakfast Service Design In Shanghai » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Local Breakfast Service Design In Shanghai

ISBN-13: 9783639511741 / Angielski / Miękka / 2015 / 120 str.

Zhou Ying Ying
Local Breakfast Service Design In Shanghai Zhou Ying Ying 9783639511741 Scholars' Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Local Breakfast Service Design In Shanghai

ISBN-13: 9783639511741 / Angielski / Miękka / 2015 / 120 str.

Zhou Ying Ying
cena 160,95 zł
(netto: 153,29 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 160,95 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Service design has become a buzz word for quite a while. In the post-consumption era, the consumer experience towards consumption has gone into the service phase. However, breakfast supply as a very basic daily life service in the background of shanghai city is facing many different problems. How to deliver a healthy, nutritious, clean, handy breakfast meal, which is considered as the most important meal of the day to the hands of the young consumer in Shanghai, has become the research subject of this paper. Through field research, questionnaire and in-depth interview, the author has discovered the feature food categories of local breakfast and its supplying model, putting ahead the improving direction. Meanwhile, concludes the behavior pattern and consumption preferences of the target group. After investigating the existing successful catering service cases and adopting service design theories, the author starts the primary design, using methodologies such as co-design, touchpoint analysis to create services that benefiting from consumer's point of view. Increasing the level of transparency in the food industry has also been considered effective to build customer loyalty.

Service design has become a buzz word for quite a while. In the post-consumption era, the consumer experience towards consumption has gone into the service phase. However, breakfast supply as a very basic daily life service in the background of shanghai city is facing many different problems. How to deliver a healthy, nutritious, clean, handy breakfast meal, which is considered as the most important meal of the day to the hands of the young consumer in Shanghai, has become the research subject of this paper. Through field research, questionnaire and in-depth interview, the author has discovered the feature food categories of local breakfast and its supplying model, putting ahead the improving direction. Meanwhile, concludes the behavior pattern and consumption preferences of the target group. After investigating the existing successful catering service cases and adopting service design theories, the author starts the primary design, using methodologies such as co-design, touchpoint analysis to create services that benefiting from consumers point of view. Increasing the level of transparency in the food industry has also been considered effective to build customer loyalty.

Kategorie:
Sztuka, Architektura
Kategorie BISAC:
Architecture > Interior Design - General
Wydawca:
Scholars' Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783639511741
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
120
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.71
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia