• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Lipid Oxidation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Lipid Oxidation

ISBN-13: 9780953194988 / Angielski / Twarda / 2005 / 488 str.

Edwin N. Frankel
Lipid Oxidation Edwin N. Frankel 9780953194988 Oily Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Lipid Oxidation

ISBN-13: 9780953194988 / Angielski / Twarda / 2005 / 488 str.

Edwin N. Frankel
cena 858,07
(netto: 817,21 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 854,54
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

In this second edition, Edwin Frankel has updated and extended his now well-known book Lipid oxidation which has come to be regarded as the standard work on the subject since the publication of the first edition seven years previously. His main objective is to develop the background necessary for a better understanding of what factors should be considered, and what methods and lipid systems should be employed, to achieve suitable evaluation and control of lipid oxidation in complex foods and biological systems.

The oxidation of unsaturated fatty acids is one of the most fundamental reactions in lipid chemistry. When unsaturated lipids are exposed to air, the complex, volatile oxidation compounds that are formed cause rancidity. This decreases the quality of foods that contain natural lipid components as well as foods in which oils are used as ingredients. Furthermore, products of lipid oxidation have been implicated in many vital biological reactions, and evidence has accumulated to show that free radicals and reactive oxygen species participate in tissue injuries and in degenerative disease.

Although there have been many significant advances in this challenging field, many important problems remain unsolved. This second edition of Lipid oxidation follows the example of the first edition in offering a summary of the many unsolved problems that need further research. The need to understand lipid oxidation is greater than ever with the increased interest in long-chain polyunsaturated fatty acids, the reformulation of oils to avoid hydrogenation and trans fatty acids, and the enormous attention given to natural phenolic antioxidants, including flavonoids and other phytochemicals.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Medical > Biochemistry
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia - Analityczna
Wydawca:
Oily Press
Seria wydawnicza:
Oily Press Lipid Library
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780953194988
Rok wydania:
2005
Wydanie:
Revised
Numer serii:
000194742
Ilość stron:
488
Waga:
0.85 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.69
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

"Fully updated with new knowledge gleaned over the intervening years, the second edition includes important new information on analytical developments, the reformulation of food products and other aspects of this vast and complicated subject, such as how nutritional benefits of lipid products can be limited by the phenomenon of lipid oxidation., Oils and Fats International. Perhaps the most important aspect of this book is the sheer breadth and expertise of coverage of lipid oxidation. There is something here for everyone working in the lipid field. While departmental libraries should contain this volume, it should also be available in the lab and on the desk for immediate reference." --Lipid Technology

Free radical oxidationHydroperoxide formationPhotooxidation of unsaturated fatsHydroperoxide decompositionMethods to determine extent of oxidationResearch methodsStability methodsControl of oxidationAntioxidantsOxidation in multiphase systemsFoodsFrying fatsBiological systems

Edwin N. Frankel, University of California, USA.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia