• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Lebensmittelmikrobiologie » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Lebensmittelmikrobiologie

ISBN-13: 9786204634296 / Miękka / 124 str.

Miyada Zamoum
Lebensmittelmikrobiologie Zamoum, Miyada 9786204634296 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Lebensmittelmikrobiologie

ISBN-13: 9786204634296 / Miękka / 124 str.

Miyada Zamoum
cena 273,04
(netto: 260,04 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 273,04
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Das Buch Lebensmittelmikrobiologie richtet sich an Studenten im 3. Jahr der Lizenz und im Master Lebensmittelwissenschaften. Es zielt im Wesentlichen darauf ab, grundlegende Kenntnisse der Lebensmittelmikrobiologie zu erwerben. Dieses Buch ist in 12 Kapitel unterteilt, das erste ist einer allgemeinen Einführung und einigen wesentlichen Erinnerungen für das Verständnis der Mikrobiologie gewidmet. Das zweite Kapitel befasst sich mit den wichtigsten Materialien und Geräten des mikrobiologischen Labors. Das dritte Kapitel befasst sich mit den wichtigsten Methoden zur Isolierung und Zählung von Mikroorganismen. Das vierte Kapitel ist der Kenntnis der Stadien der Identifizierung von Mikroorganismen gewidmet. Das fünfte Kapitel befasst sich mit dem Einfluss von Herstellungsverfahren auf Mikroorganismen. Das sechste Kapitel befasst sich mit den Entwicklungsfaktoren von Mikroorganismen in Lebensmitteln und der prädiktiven Mikrobiologie.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Wydawca:
Verlag Unser Wissen
ISBN-13:
9786204634296
Ilość stron:
124
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Name: ZamoumVorname: MiyadaFunktion: Wissenschaftlicher Mitarbeiter an der Amar Telidji Universität in Laghouat, Algerien



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia