Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
La pâtisserie du XXIe siècle, au coeur de la structure des bases de la pâtisserie » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2683942]
•
Literatura piękna
[1633963]
więcej...
•
Turystyka
[63606]
•
Informatyka
[142538]
•
Komiksy
[32051]
•
Encyklopedie
[21625]
•
Dziecięca
[513474]
•
Hobby
[108575]
•
AudioBooki
[2047]
•
Literatura faktu
[198581]
•
Muzyka CD
[672]
•
Słowniki
[2768]
•
Inne
[404142]
•
Kalendarze
[1848]
•
Podręczniki
[165261]
•
Poradniki
[410274]
•
Religia
[456028]
•
Czasopisma
[396]
•
Sport
[59722]
•
Sztuka
[227679]
•
CD, DVD, Video
[3891]
•
Technologie
[205420]
•
Zdrowie
[89042]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[2960]
•
Puzzle, gry
[3429]
•
Literatura w języku ukraińskim
[263]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10025]
Kategorie szczegółowe BISAC
La pâtisserie du XXIe siècle, au coeur de la structure des bases de la pâtisserie
ISBN-13
: 9782981059772 / Francuski / Miękka / 2018 / 102 str.
Berry Farah
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
La pâtisserie du XXIe siècle, au coeur de la structure des bases de la pâtisserie
ISBN-13
: 9782981059772 / Francuski / Miękka / 2018 / 102 str.
Berry Farah
cena
145,35
zł
(netto: 138,43 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 137,24 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Courses & Dishes - Pastry
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Wydawca:
Editions Berry Farah
Język:
Francuski
ISBN-13:
9782981059772
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
102
Waga:
0.33 kg
Wymiary:
27.94 x 21.59 x 0.71
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: