• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Kultiviertes Fleisch » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Kultiviertes Fleisch

ISBN-13: 9786200449849 / Niemiecki / Miękka / 104 str.

Stephanie Barbara Mark
Kultiviertes Fleisch Mark, Stephanie Barbara 9786200449849 Lehrbuchverlag - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Kultiviertes Fleisch

ISBN-13: 9786200449849 / Niemiecki / Miękka / 104 str.

Stephanie Barbara Mark
cena 273,04
(netto: 260,04 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 273,04
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Die globale Fleischproduktion trägt maßgeblich zu Emissionen, Wasserbedarf und Bodenverbrauch bei. Vor diesem Hintergrund wird neben einem steigenden Angebot an pflanzlichen Proteinquellen verstärkt in die Forschung zu Kultiviertem Fleisch investiert. Kultiviertes Fleisch ist echtes Fleisch aus in-vitro gezüchteten adulten Stammzellen. Die vorliegende Arbeit untersucht Assoziationen, Produkterwartungen und Einstellungen zu Kultiviertem Fleisch basierend auf einer repräsentativ erhobenen Stichprobe von 816 omnivoren Konsument:innen in Österreich. Zudem werden mittels Clusteranalyse Segmente von Konsument:innen in Bezug zu Akzeptanz dieses Fleischersatzes gebildet. Die Ergebnisse der Arbeit zeigen signifikante Unterschiede in der Akzeptanz von Kultiviertem Fleisch basierend auf dem Konsument:innen-Ethnozentrismus sowie der Technik-Affinität und identifiziert vier Cluster, die sich in Akzeptanz und Häufigkeit von Fleischkonsum unterscheiden. Zudem ergibt sich die Erkenntnis, dass Konsument:innen die global orientiert, technikaffin und gut ausgebildet sind das größte Interesse an Kultiviertem Fleisch zeigen und stellt eine potentielle Käuferschaft dar.

Wydawca:
Lehrbuchverlag
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9786200449849
Ilość stron:
104
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia