• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Introduction to Making No-Knead Bread in Batches (For Restaurants, Bake Sales, Family Reunions and Other Special Occasions) (B&W Version): From the ki » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Introduction to Making No-Knead Bread in Batches (For Restaurants, Bake Sales, Family Reunions and Other Special Occasions) (B&W Version): From the ki

ISBN-13: 9781500973438 / Angielski / Miękka / 2014 / 42 str.

Steve Gamelin
Introduction to Making No-Knead Bread in Batches (For Restaurants, Bake Sales, Family Reunions and Other Special Occasions) (B&W Version): From the ki Gamelin, Steve 9781500973438 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Introduction to Making No-Knead Bread in Batches (For Restaurants, Bake Sales, Family Reunions and Other Special Occasions) (B&W Version): From the ki

ISBN-13: 9781500973438 / Angielski / Miękka / 2014 / 42 str.

Steve Gamelin
cena 52,26 zł
(netto: 49,77 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 51,96 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

No equipment... no problem. You can make a batch of artisan quality bread with a spatula and a bucket. To make it even easier... I designed the recipe around a 5 lb bag of flour so that I wouldn't have to do a lot of measuring... then I took a large pitcher and marked 60 oz on the side which makes measuring water fast and convenient. It couldn't be any easier than this. This cookbook is specifically designed for those individuals who would like to use the no-knead method to make bread, baguettes, dinner rolls, etc. in batches. The technique is ideally suited for small restaurant, bakes sales, family reunions, and other special occasions for which it would be advantageous to make bakery quality bread in volume. The traditional no-knead recipe was designed to baking bread in a preheated Dutch oven with a lid to capture steam for crust development, but who wants to buy and preheat 5 Dutch ovens. This cookbook uses the recipes and techniques developed when I wrote, "Introduction to Baking No-Knead Bread in Bread Pans," because when you bake in the open oven... there are different dynamics. This cookbook includes... The 3 Steps to Making Bread Dough, The Basic Steps to Baking Bread, Ingredients, Technique & Tips, Equipment & Bakeware, Country White Bread (Batch Technique & Recipe in Detail), Country White (5 standard loaves), American Baguettes (16 baguettes), Rosemary Bread (16 demi loaves), Multigrain Country White (12 half loaves), Beer Bread (12 demi loaves), Honey Oatmeal (12 demi loaves), Honey Whole Wheat (6 oval loaves), Caraway Rye Bread (5 standard loaves), Mediterranean Olive (8 long loaves), Dinner Rolls (36 rolls), and Sandwich Rolls (8 large & 16 small rolls). Thanks - Steve


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781500973438
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
42
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
25.4 x 17.81 x 0.23
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia