• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Introduction to Food Chemistry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Introduction to Food Chemistry

ISBN-13: 9780849317248 / Angielski / Twarda / 2004 / 272 str.

Richard Owusu-Apenten; R. K. Owusu-Apenten
Introduction to Food Chemistry Richard Owusu-Apenten R. K. Owusu-Apenten 9780849317248 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Introduction to Food Chemistry

ISBN-13: 9780849317248 / Angielski / Twarda / 2004 / 272 str.

Richard Owusu-Apenten; R. K. Owusu-Apenten
cena 872,61
(netto: 831,06 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 856,36
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

Providing a concise but rigorous introduction to the core areas of food science specified by the Institute of Food Technologists, Introduction to Food Chemistry covers food chemistry, food analysis and methods for quality assurance, nutrition, diet and health, food microbiology, food material science, biochemical changes in fresh foods, food enzymology, and food processing. As a multi-level text with material of varying sophistication, the book focuses on principles rather than commodities and balances facts with explanations. It emphasizes improvement of learning and teaching quality, measurable learning outcomes, and core competencies.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780849317248
Rok wydania:
2004
Ilość stron:
272
Waga:
0.64 kg
Wymiary:
26.06 x 18.03 x 2.01
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Chemistry and Food Chemistry Overview. Food Analysis. Statistical Analysis. Carbohydrates. Lipids and Fat Replacers. Proteins. Principles of Food Material Science. Food Rheology. Non-Enzymatic Oxidation. Maillard Reaction. Food Enzymes. Post-Harvest Chemistry.

Owusu-Apenten, Richard



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia