• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Introduction to Experimental Designs with PROC GLIMMIX of SAS » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Introduction to Experimental Designs with PROC GLIMMIX of SAS

ISBN-13: 9783031655777 / Angielski / Miękka / 2025 / 266 str.

Josafhat Salinas Ruíz; Osval Antonio Montesinos López; Jose Crossa
Introduction to Experimental Designs with PROC GLIMMIX of SAS Salinas Ruíz, Josafhat, Montesinos López, Osval Antonio, Crossa, Jose 9783031655777 Springer Nature Switzerland - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Introduction to Experimental Designs with PROC GLIMMIX of SAS

ISBN-13: 9783031655777 / Angielski / Miękka / 2025 / 266 str.

Josafhat Salinas Ruíz; Osval Antonio Montesinos López; Jose Crossa
cena 524,53 zł
(netto: 499,55 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 524,53 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In this book, the subject of design and analysis of experiments has been covered in simple language by giving basic concepts of various designs and essential data analysis steps of designed experiments. It has become clear that among researchers, mainly from the areas of food and agricultural sciences, there is a great need for a reference work on design and analysis of experiments that covers basic concepts, provides examples of varied situations that require the use of the experimental designs and that offers clear steps required for the correct analysis execution. This book covers such needs while also sharing codes in the Statistical Analysis Systems (SAS) for each of the designs covered using Proc Glimmix to perform the analysis. It is hoped that this will allow readers to directly analyze the data from their experiments.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Mathematics > Prawdopodobieństwo i statystyka
Technology & Engineering > Agriculture - General
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
Springer Nature Switzerland
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783031655777
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
266
Wymiary:
235 x 155
Oprawa:
Miękka


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia