• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Innovative Food Science and Emerging Technologies » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Innovative Food Science and Emerging Technologies

ISBN-13: 9781771886611 / Angielski / Twarda / 2018 / 658 str.

Sabu Thomas; Rajendran Rajakumari; Anne George
Innovative Food Science and Emerging Technologies Sabu Thomas Rajendran Rajakumari Anne George 9781771886611 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Innovative Food Science and Emerging Technologies

ISBN-13: 9781771886611 / Angielski / Twarda / 2018 / 658 str.

Sabu Thomas; Rajendran Rajakumari; Anne George
cena 676,62
(netto: 644,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 671,08
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Innovative Food Science and Emerging Technologies covers many new trends and developments in food science, including preparation, characterization, morphology, properties, recyclability, and advances and challenging opportunities in food science technology.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > General
Wydawca:
Apple Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781771886611
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
658
Waga:
1.30 kg
Wymiary:
23.37 x 16.0 x 3.81
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Lion’s Mane: The Medicinal Mushroom That Offers New Hope for Peripheral Neuropathy. Understanding Probiotics: A Review. Aquatic Enzymes and Their Applications in Seafood Industry. Biofuels from Microalgae Their Production and Extraction: A Review. Utilization and Value Addition of Culinary Banana: The Potential Food for Health. Modification of Culinary Banana Resistant Starch and Its Application. Gelatine from Cold Water Fish Species and Their Functional Properties. Fish Processing Waste Protein Hydrolysate: A Rich Source of Bioactive Peptides. Effect of Oregano Essential Oil on the Stability of Microencapsulated Fish Oil. Safety Considerations of Raw Meat: An Indian Perspective. Acrylamide in Food Products: Occurrence, Toxicity, Detoxification, and Determination. Improving Quality of Ready-to-Eat, Minimally Processed Produce Using Non-Thermal Postharvest Technologies. Radiation Processing: An Emerging Postharvest Preservation Method for Improving Food Safety and Quality. Foods Preserved with Hurdle Technology. Radio Frequency Applications in Food Processing. Microencapsulation of Bioactive Food Ingredients: Methods, Applications, and Controlled Release Mechanism: A Review. Electrospinning as a Novel Delivery Vehicle for Bioactive Compounds in Food. Underutilized Novel Xeric Crop: Kair (Capparis decidua). Value Addition of Underutilized Crops of India by Extrusion Cooking Technology. Fungal Retting Technology of Jute Fiber. Composting of Cashew Apple Waste Residue for Cultivating Paddy Straw Mushroom. Quality Characteristics of Custard Made from Composite Flour of Germinated Finger Millet, Rice, and Soybean. Kinnow Peel-Rice Based Expanded Snacks: Investigating Extrudate Characterstics and Optimizing Process Conditions. Development and Partial Characterization of Biodegradable Film from Composite of Lotus Rhizome Starch, Whey Protein Concentrate, and Psyllium Husk. Green Leaf Protein Concentrate and Its Application in Extruded Food Products. Development of Spray-Dried Honey Powder with Vitamin C and Antioxidant Properties Using Maltodextrin as Carrier.

Thomas, Sabu Sabu Thomas is professor at the School of Chemical... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia