• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Innovations in Food Packaging » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Innovations in Food Packaging

ISBN-13: 9780123946010 / Angielski / Twarda / 2013 / 603 str.

Jung Han
Innovations in Food Packaging Jung Han 9780123946010  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Innovations in Food Packaging

ISBN-13: 9780123946010 / Angielski / Twarda / 2013 / 603 str.

Jung Han
cena 671,76 zł
(netto: 639,77 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 666,25 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This new edition of Innovations in Food Packaging ensures that readers have the most current information on food packaging options, including active packaging, intelligent packaging, edible/biodegradable packaging, nanocomposites and other options for package design. Today's packaging not only contains and protects food, but where possible and appropriate, it can assist in inventory control, consumer education, increased market availability and shelf life, and even in ensuring the safety of the food product. As nanotechnology and other technologies have developed, new and important options for maximizing the role of packaging have emerged. This book specifically examines the whole range of modern packaging options. It covers edible packaging based on carbohydrates, proteins, and lipids, antioxidative and antimicrobial packaging, and chemistry issues of food and food packaging, such as plasticization and polymer morphology. Professionals involved in food safety and shelf life, as well as researchers and students of food science, will find great value in this complete and updated overview.

New to this edition:

  • Over 60% updated content -- including nine completely new chapters -- with the latest developments in technology, processes and materials
  • Now includes bioplastics, biopolymers, nanoparticles, and eco-design of packaging

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Life Sciences - General
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780123946010
Rok wydania:
2013
Ilość stron:
603
Waga:
1.40 kg
Wymiary:
23.62 x 19.56 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

"This is a snapshot of the current state-of-the-art technologies and concepts in the field, written by a team of international food and packaging scientists. Physical chemistry fundamentals are briefly introduced in the first part of the book, and further sections describe specific breakthrough technologies; active and intelligent packaging, edible coating and biopolymers and films. Discussion throughout is rigorous and.quite interesting even to a layman." --ProtoView.com, February 2014

"Innovations in Food Packaging recognizes that food packaging is a fast-growing area that impacts upon the important areas of product shelf-life and food safety. Each chapter provides information on the scientific background, new material development and utilization, and case studies of the use of new system for perishable food products." --European Federation of Food Science and Technology Newsletter, July 2013

Part 1: Physical chemistry fundamentals for food packaging 1. Food packaging technologies and innovations: review 2. General characteristics of packaging materials 3. Mass transfer through packaging materials 4. Surface chemistry for foods and packaging materials 5. Plasticization and polymer morphology

Part 2: Active and intelligent packaging 6. Active packaging review 7. Antioxidative packaging system 8. Antimicrobial packaging system 9. Intelligent packaging for foods and agri-foods products

Part 3: Edible coating and films 10. Edible coatings review 11. Processes and applications for edible coating/film materials from agropolymers 12. Edible coating and film materials: proteins 13. Edible coating and fil materials: carbohydrates 14. Edible coating and film materials: lipids and lipid emulsions

Part 4: Biopolymer Packaging 15. Bio-plastics: chemistry and physics 16. Utilization of biopolymers for packaging industry 17. Thermoplastic starch 18. Composite materials with nano-particles

Part 5: Commercial food packaging innovations 19. Modified atmosphere packaging for fruits and vegetables 20. Modified atmosphere packaging for meats, poultry and fish 21. Modified atmosphere packaging for ready-to-eat products 22. Microwavable packaging 23. Packaging for non-thermal processing 24. Eco-design for packaging innovations 25. New packaging technologies and materials for fast-moving consumer products



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia