• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Ingredient Interactions: Effects on Food Quality, Second Edition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Ingredient Interactions: Effects on Food Quality, Second Edition

ISBN-13: 9780824757489 / Angielski / Twarda / 2005 / 576 str.

Anilkumar G. Gaonkar; Andrew McPherson
Ingredient Interactions: Effects on Food Quality, Second Edition Gaonkar, Anilkumar G. 9780824757489 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Ingredient Interactions: Effects on Food Quality, Second Edition

ISBN-13: 9780824757489 / Angielski / Twarda / 2005 / 576 str.

Anilkumar G. Gaonkar; Andrew McPherson
cena 1070,92
(netto: 1019,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1062,14
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Understanding interactions among food ingredients is critical to optimizing their performance and achieving optimal quality in food products. The ability to identify, study, and understand these interactions on a molecular level has greatly increased due to recent advances in instrumentation and machine-based computations. Leveraging this knowledge allows for new and unique opportunities for the developers of food products. Ingredient Interactions: Effects on Food Quality, Second Edition is an incisive and convenient reference that presents the latest technical information available on food ingredient interactions.
This text contains chapters written by internationally renowned experts in their fields who concentrate on the examination of real foods as well as model food systems. It discusses rheological concepts and the application of microscopic techniques to study ingredient interactions. The book also describes the transformations mediated by water and the structure-function relationship of starches with different chemical classes of ingredients, as well as interactions involving sweeteners, proteins, enzymes, lipids, emulsifiers, and flavor components.
Ingredient Interactions: Effects on Food Quality, Second Edition is a comprehensive single-source guide that explains how major food ingredients such as water, starches, sweeteners, lipids, proteins, and enzymes interact with other constituents and affect food quality.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Science and Technology: A Series of Monographs,
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780824757489
Rok wydania:
2005
Numer serii:
000185954
Ilość stron:
576
Waga:
0.90 kg
Wymiary:
22.96 x 16.05 x 3.73
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Interactions of Ingredients in Food Systems: An
Introduction. Microscopy: A Tool to Study Ingredient Interactions in Foods. Probing Ingredient Functionalities in Food Systems Using Rheological Methods. Interaction of Water with Food Components. Starch Selection and Interaction in Foods. Ingredient Interactions: Sweeteners. Protein Interactions in Muscle Foods. Protein-Protein Interactions in Food. Interaction of Proteins with Selected Small Molecules. Ingredient Interactions: Phospholipid-Protein Interactions in Food Systems. Macromolecular Interactions in Enzyme Applications for Food Products. Interactions of Emulsifiers with Other Components
in Foods. Ingredient Interactions Affecting Texture and
Microstructure of Confectionery Chocolate. Interactions of Flavor Components in Foods.

Anilkumar G. Gaonkar, Andrew McPherson



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia