• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Indigenous Fermented Foods of Southeast Asia » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Indigenous Fermented Foods of Southeast Asia

ISBN-13: 9781439844809 / Angielski / Twarda / 2014 / 453 str.

J. David Owens
Indigenous Fermented Foods of Southeast Asia J. David Owens 9781439844809 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Indigenous Fermented Foods of Southeast Asia

ISBN-13: 9781439844809 / Angielski / Twarda / 2014 / 453 str.

J. David Owens
cena 1119,59
(netto: 1066,28 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1108,22
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Brings Together Current Knowledge and State-of-the-Art Information on Indigenous Fermented Foods Fermented foods and beverages span a range of root crops, cereals, pulses, vegetables, nuts, fruits, and animal products. Southeast Asia has a long history of utilizing fermentation in the production and preservation of foods, and is widely recognized for its prominent use. Indigenous Fermented Foods of Southeast Asia examines some indigenous fermented foods of Thailand, Vietnam, Indonesia, Malaysia, and the Philippines, focusing on the chemical, microbiological, and technological factors associated with their manufacture, quality, and safety. This text establishes a need for an adequate understanding of the fermentation process to ensure safe and reliable practices, as well as the consistent production of a quality product. The authors describe the production, microbiology, biochemistry, nutritional value, and dietary roles of a wide variety of indigenous fermented foods of Southeast Asia. Emphasizing the microbiological and biochemical processes in fermentations and examining the factors that influence the development of the characteristic microflora and chemical changes induced, they accurately describe each process and critically evaluate the roles of microbes in the fermentation. The classification of products is based on their microbial ecology (i.e. the predominant microbes involved), and the text includes examples of every major category of fermented food. The book covers tempe, starter cultures, sweet/sour/alcoholic rice and cassava fermentations, alcoholic fermentations, soy sauce, Bacillus fermentations, and lactic acid bacterial fermentations of vegetables, durian fruit, rice noodles, meats, and sea foods. This book answers a series of basic questions addressing:

  • Dominant/desired microbes
  • Suitable factors in processing and the environment
  • Commonly present microbes
  • Compounds utilized as major carbon and energy sources
  • Sources of fermentable carbohydrates
  • Main biochemical activities and chemical changes
  • True yield of product per kilogram of initial raw materials
  • Possible hazards associated with a product
  • How possible hazards may be minimized or eliminated
  • Research needs and opportunities
Indigenous Fermented Foods of Southeast Asia evaluates the state of scientific knowledge of the fermentations and identifies specific questions that need to be answered in order to promote the reproducibility, safety and future prospects of these fermented foods.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Fermented Foods and Beverages
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439844809
Rok wydania:
2014
Numer serii:
000418035
Ilość stron:
453
Waga:
0.75 kg
Wymiary:
23.5 x 15.6
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Dr. J. David Owens is currently an Honorary Fellow in the Department of Food and Nutritional Sciences, University of Reading, UK.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia