• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Hydrophobic Interactions in Food Systems » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Hydrophobic Interactions in Food Systems

ISBN-13: 9781315894218 / Angielski / Twarda / 2017 / 198 str.

Shuryo Nakai
Hydrophobic Interactions in Food Systems Shuryo Nakai 9781315894218 Taylor and Francis - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Hydrophobic Interactions in Food Systems

ISBN-13: 9781315894218 / Angielski / Twarda / 2017 / 198 str.

Shuryo Nakai
cena 462,39
(netto: 440,37 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 453,32
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book aims to assist scientists in the field in reviewing and updating their information, and will prompt them to adopt a unified quantitative approach to the study of hydrophobic interactions in food systems. The first part of this monograph reviews the current knowledge on the topic, and the second part of the monograph presents in some detail, an example of the application of hydrophobic concept to a particular food system, namely muscle proteins.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Nature > Animals - Mammals
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
Taylor and Francis
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781315894218
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
198
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

1. Hydrophobic Interaction 2. Quantitively Estimation of Hydrophobicity 3. Hydrophobicity-Functionality Relationship of Food Proteins 4. Hydrophobic Interactions in Muscle Proteins and Their Role in Comminuted Meat Systems 5. Importance of Hydrophobic Interactions in Modification of Structe and Function of Food Proteins

Nakai, Shuryo



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia