• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

How to Bottle Fruit, Vegetables, Chicken, Game, Tomatoes & How to Make, Jams, and Jellies, Fruit Wines and Pickles » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

How to Bottle Fruit, Vegetables, Chicken, Game, Tomatoes & How to Make, Jams, and Jellies, Fruit Wines and Pickles

ISBN-13: 9781443736947 / Angielski / Twarda / 2008 / 136 str.

Geo Fowler
How to Bottle Fruit, Vegetables, Chicken, Game, Tomatoes & How to Make, Jams, and Jellies, Fruit Wines and Pickles Fowler, George 9781443736947 Vintage Cookery Books - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

How to Bottle Fruit, Vegetables, Chicken, Game, Tomatoes & How to Make, Jams, and Jellies, Fruit Wines and Pickles

ISBN-13: 9781443736947 / Angielski / Twarda / 2008 / 136 str.

Geo Fowler
cena 185,03 zł
(netto: 176,22 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 184,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

This vintage volume contains a comprehensive guide to home canning and bottling all manner of food, together with instructions for making jams, jellies, wines, pickles, etc. Written in clear, simple language and full of handy tips, this book constitutes a fantastic resource for those with an interest in food preservation, and would make for a worthy addition to collections of related literature. Contents include: Contents include: Preserving and Canning Food: Jams, Jellies, and Pickles, Fowler s Preserving Process and Its Advantages, How to Bottle Fruit, How to Bottle Fruit in Syrup, Wartime Suggestions, How to Bottle Fruit in Water, The Store Room, How to Bottle Vegetables, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food at home."

This vintage volume contains a comprehensive guide to home canning and bottling all manner of food, together with instructions for making jams, jellies, wines, pickles, etc. Written in clear, simple language and full of handy tips, this book constitutes a fantastic resource for those with an interest in food preservation, and would make for a worthy addition to collections of related literature. Contents include: Contents include: “Preserving and Canning Food: Jams, Jellies, and Pickles”, “Fowler’s Preserving Process and Its Advantages”, “How to Bottle Fruit”, “How to Bottle Fruit in Syrup”, “Wartime Suggestions”, “How to Bottle Fruit in Water”, “The Store Room”, “How to Bottle Vegetables”, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food at home.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Beverages - Alcoholic- General
Cooking > Specific Ingredients - Fruit
Wydawca:
Vintage Cookery Books
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781443736947
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
136
Waga:
0.32 kg
Wymiary:
21.59 x 13.97 x 1.12
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia