• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments

ISBN-13: 9781635861099 / Angielski / Miękka / 2020 / 224 str.

Gianaclis Caldwell
Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments Gianaclis Caldwell 9781635861099 Workman Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Homemade Yogurt & Kefir: 71 Recipes for Making & Using Probiotic-Rich Ferments

ISBN-13: 9781635861099 / Angielski / Miękka / 2020 / 224 str.

Gianaclis Caldwell
cena 85,71 zł
(netto: 81,63 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 79,39 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This guide reveals step-by-step techniques for using a variety of milks, both animal and plant, to make classic yogurt, kefir, and other specialty fermented dairy products including Icelandic Skyr, Asian Koumiss, and Danish Ymer.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Dairy
Cooking > Methods - Canning & Preserving
Cooking > Health & Healing - General
Wydawca:
Workman Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781635861099
Rok wydania:
2020
Ilość stron:
224
Waga:
0.55 kg
Wymiary:
17.8 x 22.8 x 1.5
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia