• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

High-Class Sweetmaking - Chocolates, Candies, and Dessert Bonbons » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2149556]
• Literatura piękna
 [1463260]

  więcej...
• Turystyka
 [61774]
• Informatyka
 [139161]
• Komiksy
 [25172]
• Encyklopedie
 [22008]
• Dziecięca
 [465684]
• Hobby
 [95056]
• AudioBooki
 [3367]
• Literatura faktu
 [214075]
• Muzyka CD
 [7401]
• Słowniki
 [2077]
• Inne
 [548769]
• Kalendarze
 [1058]
• Podręczniki
 [91104]
• Poradniki
 [413847]
• Religia
 [399876]
• Czasopisma
 [548]
• Sport
 [51406]
• Sztuka
 [175159]
• CD, DVD, Video
 [799]
• Technologie
 [146544]
• Zdrowie
 [75325]
• Książkowe Klimaty
 [88]
• Puzzle, gry
 [2769]
• Large Print
 [20641]
• Literatura w języku ukraińskim
 [181]
Kategorie szczegółowe BISAC

High-Class Sweetmaking - Chocolates, Candies, and Dessert Bonbons

ISBN-13: 9781446540459 / Angielski / Miękka / 2011 / 138 str.

May Whyte
High-Class Sweetmaking - Chocolates, Candies, and Dessert Bonbons May Whyte 9781446540459 Hoar Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

High-Class Sweetmaking - Chocolates, Candies, and Dessert Bonbons

ISBN-13: 9781446540459 / Angielski / Miękka / 2011 / 138 str.

May Whyte
cena 146,48 zł
(netto: 139,50 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 138,71 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.

Darmowa dostawa!

This book contains a detailed guide on high-class sweet making, including instructions for making chocolates, candies, dessert bonbons, and much more. Complete with 152 fully detailed lessons and various interesting recipes written in clear, concise language, this text is ideal for the amateur and makes for a worthy addition to cooking and confectionery collections. The chapters of this book include: 'How to Make Fondant', 'Peppermint Creams', 'How to Crystallize', 'Stuffed Fondants', 'Chocolate Fondant', 'Maple Fondant', 'Soft Cocoanut Bonbons', 'Neapolitan Creams', 'Maple Cream', 'Cherry Kisses', 'Pineapple Kisses', 'Ginger Kisses', 'Greengage Kisses', et cetera. We are proud to republish this antique text now complete with a new introduction on confectionery.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Confectionery
Cooking > Courses & Dishes - Desserts
Wydawca:
Hoar Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781446540459
Rok wydania:
2011
Ilość stron:
138
Waga:
0.18 kg
Wymiary:
21.59 x 13.97 x 0.81
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl
Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl
Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2023 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia