Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Health-Promoting Food Ingredients in Food Processing » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2371491]
•
Literatura piękna
[1582132]
więcej...
•
Turystyka
[61825]
•
Informatyka
[129367]
•
Komiksy
[28222]
•
Encyklopedie
[22045]
•
Dziecięca
[508282]
•
Hobby
[104091]
•
AudioBooki
[2271]
•
Literatura faktu
[193523]
•
Muzyka CD
[833]
•
Słowniki
[2868]
•
Inne
[394351]
•
Kalendarze
[717]
•
Podręczniki
[155235]
•
Poradniki
[407878]
•
Religia
[442508]
•
Czasopisma
[470]
•
Sport
[54630]
•
Sztuka
[210798]
•
CD, DVD, Video
[4020]
•
Technologie
[176981]
•
Zdrowie
[89007]
•
Książkowe Klimaty
[123]
•
Zabawki
[3924]
•
Puzzle, gry
[3388]
•
Literatura w języku ukraińskim
[238]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12616]
Kategorie szczegółowe BISAC
Health-Promoting Food Ingredients in Food Processing
ISBN-13
: 9781032365367 / Angielski
Rosalva Mora-Escobebo
;
Gloria D?vila-Ortiz
;
Gustavo F. Guti?rrez L?pez
Planowany termin premiery książki: 18-10-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Health-Promoting Food Ingredients in Food Processing
ISBN-13
: 9781032365367 / Angielski
Rosalva Mora-Escobebo
;
Gloria D?vila-Ortiz
;
Gustavo F. Guti?rrez L?pez
Planowany termin premiery książki: 18-10-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
864,80
zł
(netto: 823,62 VAT: 5%)
910,32
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 908,52 zł
Książka dostępna od:
18-10-2024
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical
>
Nutrition
Technology & Engineering
>
Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Seria wydawnicza:
Food Biotechnology and Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032365367
Udostępnij
Czytaj nas na: