Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assuranc » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2354410]
•
Literatura piękna
[1580627]
więcej...
•
Turystyka
[61359]
•
Informatyka
[129000]
•
Komiksy
[28371]
•
Encyklopedie
[22094]
•
Dziecięca
[509105]
•
Hobby
[104775]
•
AudioBooki
[2299]
•
Literatura faktu
[193124]
•
Muzyka CD
[888]
•
Słowniki
[2888]
•
Inne
[394874]
•
Kalendarze
[420]
•
Podręczniki
[156763]
•
Poradniki
[408452]
•
Religia
[443415]
•
Czasopisma
[455]
•
Sport
[54523]
•
Sztuka
[211761]
•
CD, DVD, Video
[4127]
•
Technologie
[175020]
•
Zdrowie
[89712]
•
Książkowe Klimaty
[126]
•
Zabawki
[4255]
•
Puzzle, gry
[3455]
•
Literatura w języku ukraińskim
[236]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12835]
Kategorie szczegółowe BISAC
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assuranc
ISBN-13
: 9781774638552 / Angielski
Monika Sharma
;
Megh R. Goyal
;
Preeti Birwal
Planowany termin premiery książki: 08-07-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 5: Emerging Techniques for Food Processing, Quality, and Safety Assuranc
ISBN-13
: 9781774638552 / Angielski
Monika Sharma
;
Megh R. Goyal
;
Preeti Birwal
Planowany termin premiery książki: 08-07-2024
Powiadom mnie, gdy książka będzie dostępna.
cena promocyjna
405,01
zł
(netto: 385,73 VAT: 5%)
426,33
zł
Rabat: -5%
Najniższa cena z 30 dni: 418,05 zł
Książka dostępna od:
08-07-2024
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Food Science - Food Packaging & Processing
Science
>
Life Sciences - General
Wydawca:
Apple Academic Press
Seria wydawnicza:
Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774638552
Udostępnij
Czytaj nas na: