• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques

ISBN-13: 9781774630334 / Angielski / Twarda / 2021 / 320 str.

Preeti Birwal; Megh R. Goyal; Monika Sharma
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques Preeti Birwal Megh R. Goyal Monika Sharma 9781774630334 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 3: Computer-Aided Food Processing and Quality Evaluation Techniques

ISBN-13: 9781774630334 / Angielski / Twarda / 2021 / 320 str.

Preeti Birwal; Megh R. Goyal; Monika Sharma
cena 676,62 zł
(netto: 644,40 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 671,08 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Presents nonthermal approaches for food processing and preservation including color measurement techniques, RFID, 3D-food printing, potential of robotics, artificial intelligence, terahertz spectroscopy imaging technique, instrumentation techniques and transducers, quality assurance tools, detection of pesticides, etc.

Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - Food Packaging & Processing
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
Apple Academic Press
Seria wydawnicza:
Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774630334
Rok wydania:
2021
Numer serii:
000786397
Ilość stron:
320
Waga:
0.66 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 2.06
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

PART I: VIRTUALIZATION AND COMPUTER-AIDED APPROACHES IN FOOD PROCESSING 1. Radio Frequency Identification (RFID): Basic Principles and Applications in the Food Industry 2. Applications of Radio Frequency Heating Technology in Food Processing 3. Potential Use of Robotics in the Food Industry 4. Three-Dimensional Printing of Food Products: Printing Techniques, Novel Applications, and Printable Food Materials PART II: SENSOR-BASED EVALUATION METHODS FOR FOOD QUALITY 5. Role of Artificial Intelligence for Quality Evaluation of Food Products 6. Advances in Color Measurement of Food Products 7. Terahertz Spectroscopy Imaging Technique: Non-Destructive Tool for Evaluation of Quality and Safety of Food Products 8. Food Labeling as a Marketing and Quality Assurance (QA) Tool 9. Detection of Pesticides in Fruits and Vegetables: Principles and Methods PART III: MATHEMATICAL SIMULATION OF FOOD PROPERTIES FOR QUALITY CONTROL 10. Mathematical Analysis of Moisture Sorption in Food Products 11. Numerical Methods and Modeling Techniques in Food Processing 12. Energy Storage Using Phase Change Materials: Principles, Methods, Numerical Simulations, and Applications in Food Processing 13. Dielectric Properties of Animal Source Foods (ASF) and Applications for Quality Evaluation



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia