• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 1: Nonthermal and Innovative Food Processing Methods » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 1: Nonthermal and Innovative Food Processing Methods

ISBN-13: 9781771889827 / Angielski / Twarda / 2021 / 292 str.

Megh R. Goyal; Preeti Birwal; Monika Sharma
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 1: Nonthermal and Innovative Food Processing Methods Goyal, Megh R. 9781771889827 Apple Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 1: Nonthermal and Innovative Food Processing Methods

ISBN-13: 9781771889827 / Angielski / Twarda / 2021 / 292 str.

Megh R. Goyal; Preeti Birwal; Monika Sharma
cena 638,99 zł
(netto: 608,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 632,46 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Provides a detailed discussion of many nonthermal food process techniques. These include high-pressure processing, ultraviolet light technology, microwave-assisted extraction, high pressure assisted freezing, microencapsulation, dense phase carbon dioxide aided preservation, to name a few.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Life Sciences - General
Wydawca:
Apple Academic Press
Seria wydawnicza:
Innovations in Agricultural & Biological Engineering
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781771889827
Rok wydania:
2021
Numer serii:
000786397
Ilość stron:
292
Waga:
0.62 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

PART I: EMERGING NONTHERMAL APPROACHES IN FOOD SCIENCE AND ENGINEERING 1. High-Pressure Processing: Potential Applications for Foods 2. Ultraviolet Light Technology: Applications for Fresh Produce 3. Microwave-Assisted Extraction (MAE) Technology: Potential for Extraction of Food Components 4. High-Pressure Assisted Freezing of Foods 5. Microencapsulation Technology: Potential in Formulations of Probiotic Foods PART II: PROSPECTS OF INNOVATIVE FOOD PRESERVATION STRATEGIES 6. Dense Phase Carbon Dioxide (DPCD)-Aided Preservation of Foods 7. Ionic Liquids: Applications in Food Science and Food Processing 8. Application of Ozone in the Food Industry: Recent Advances and Prospects 9. Advances in Osmotic Dehydration



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia