• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications

ISBN-13: 9781466594784 / Angielski / Twarda / 2021 / 868 str.

Christophe Lavelle;Herve This
Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications Kelly, Alan L. 9781466594784 CRC Press Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Molecular Gastronomy: Scientific Foundations, Educational Practices, and Culinary Applications

ISBN-13: 9781466594784 / Angielski / Twarda / 2021 / 868 str.

Christophe Lavelle;Herve This
cena 1070,92
(netto: 1019,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1062,14
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

A comprehensive reference to molecular gastronomy, this book highlights techniques that have enabled chefs to achieve new and better ways of preparing food. The book takes an interdisciplinary approach encompassing the physics, biology, and chemistry of food as well as food preparation along with practical tips on molecular cooking. It offers an introductory overview and perspective on key issues and contains a complete A-Z guide to scientific terminology, ingredients, tools, and methods, as well as innovative recipes by world-renowned chefs.

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Nutrition
Science > Fizyka
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Nutrition
Wydawca:
CRC Press Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781466594784
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
868
Waga:
2.93 kg
Wymiary:
28.45 x 21.34 x 4.83
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia