• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Innovation in the Food and Drink Industry » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Innovation in the Food and Drink Industry

ISBN-13: 9781560222989 / Angielski / Twarda / 2008 / 440 str.

Ruth Rama
Handbook of Innovation in the Food and Drink Industry Ruth Rama 9781560222989 Food Products Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Innovation in the Food and Drink Industry

ISBN-13: 9781560222989 / Angielski / Twarda / 2008 / 440 str.

Ruth Rama
cena 924,88
(netto: 880,84 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 906,73
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Forget the idea that the food and beverage industry is low-tech and slow-changing. The Handbook of Innovation in the Food and Drink Industry goes beyond the traditional perspectives by exploring neglected aspects of technological change in this industry. Economic and managerial aspects of innovation, technological change, new product introduction, and research and development are discussed by leading international specialists in the food and drink industry. Food quality and society, dynamic innovations, the role of biotechnology, and future challenges in the industry are examined clearly in detail.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Technology & Engineering > Reference
Wydawca:
Food Products Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781560222989
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
440
Waga:
0.81 kg
Wymiary:
22.33 x 16.21 x 3.38
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Introduction, R. Rama
Empirical Studies of Innovation in the Food and Beverage Industry, R. Rama and N. von Tunzelmann
Nature and Determinants of Product Innovation in a Competitive Environment of Changing Vertical Relationships, G. Galizzi and L. Venturini
Productivity and Innovation in the U.S. Food Processing Sector, P.C. Geylani, G.K. Pompelli, and S.E. Stefanou)
Managing Knowledge for Product Innovation, K. Tollin
The Interaction of Public and Private Incentives in Promoting Food Safety Innovation in the U.S. Meat Industry, J.A. Caswell, T. Roberts, E. Golan, and E. Salay
Innovation, ISO Certification and Quality Normalization in the Food Industry, N. López, J.M. Montes, and C. Vázquez
Biotech Innovation in Europe's Food and Drink Processing Industry: Promise, Barriers and Exploitation, J. Senker and V. Mangematin
Evolution of the Global Lysine Industry, 1960-2000, J.M. Connor
Organisational and Technological Changes in French Agribusiness: Forms and Determinants, D. Galliano and P. Roux
Knowledge-Sourcing for Product Innovation in the Food and Drinks Industry, J. Lindgaard Christensen
Vision, Innovation and Identity: The Transformation of a Wine Cluster in the Niagara Peninsula, L.K. Mytelka and H. Goertzen
Technological Innovation in the Brazilian Food and Beverage Industry, J. Ednilson de Oliveira Cabral and R. Rama
Appendix
Index
Reference Notes Included

Ruth Rama



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia