• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Food Analysis Instruments » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Food Analysis Instruments

ISBN-13: 9781420045666 / Angielski / Twarda / 2008 / 560 str.

Semih Otles
Handbook of Food Analysis Instruments Semih Otles 9781420045666 CRC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Food Analysis Instruments

ISBN-13: 9781420045666 / Angielski / Twarda / 2008 / 560 str.

Semih Otles
cena 1165,88
(netto: 1110,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 1108,22
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Because the presence and interactions of various compounds in foods during storage and processing impact all aspects of quality, applying proper methods for the analysis of foods is a critical endeavor. During the past century, analytical methods have evolved considerably to include the use of increasingly sophisticated instruments. The Handbook of Food Analysis instruments focuses on the origin, concept, and use of these instruments. Each chapter presents a specific type of instrument, nuclear magnetic resonance spectroscopy, microwave-assisted process, and more. The operating principles, definitions, theory, and applications to food analysis are examined for every instrument covered in the text.

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Food Science - General
Science > Chemia - Analityczna
Science > Research & Methodology
Wydawca:
CRC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781420045666
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
560
Waga:
0.85 kg
Wymiary:
25.4 x 17.78 x 2.29
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Data Analysis Techniques, M.H. Tunick Microextraction Methods in Food Analysis, K. Ridgway, S.P.D. Lalljie, and R.M. Smith Supercritical Fluid Extraction in Food Analysis, R. Askin, M. Goto, and M. Sasaki Microwave-Assisted Processes in Food Analysis, J.M.R. Bélanger and J.R.J. Paré Ultrasound-Assisted Extraction in Food Analysis, F. Chemat, V. Tomao, and M. Virot Advances in High-Performance Liquid Chromatography and Its Application to the Analysis of Foods and Beverages, P. Varelis Gas Chromatography in Food Analysis, J. Hajslova and T. Cajka Preparative Layer Chromatography in Food Analysis, J. Sherma Ion Chromatography in Food Analysis, W.R. LaCourse Mass Spectrometry and Hyphenated Instruments in Food Analysis, T. Cajka, J. Hajslova, and K. Mastovska Instruments to Analyze Food Colors, C. Socaciu and H.A. Diehl High-Resolution Near-Infrared and Nuclear Magnetic Resonance Analysis of Food and Grain Composition, I.C. Baianu and T. You Nuclear Magnetic Resonance Spectroscopy in Food Analysis, F. Capozzi and M.A. Cremonini Atomic Absorption, Atomic Emission, and Inductively Coupled Plasma Spectroscopies in Food Analysis, J.R. Dean and R. Ma Autofluorescence Spectroscopy in Food Analysis, C. Møller Andersen, J. Petter Wold, and S. Balling Engelsen Electronic Nose Technology in Food Analysis, F. Korel and M.Ö. Balaban Electroanalytical Techniques and Instrumentation in Food Analysis, R. Gulaboski and C.M. Pereira Capillary Electrophoresis in Food Analysis, C. García-Ruiz and M.L. Marina Gel Electrophoresis in Food Analysis, R. Westermeier and B. Scheibe Multiplexed Immunoassays in Food Analysis, C.-S. Chen, A.J. Baeumner, and R.A. Durst Rheological Instruments in Food Analysis, N. Sozer and J.L. Kokini Scanning Electron and Transmission Electron Microscopies in Food Analysis, J.M. Aguilera and P. Bouchon Index

Semih Otles



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia