• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Handbook of Dairy Foods and Nutrition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Handbook of Dairy Foods and Nutrition

ISBN-13: 9780367389710 / Angielski / Miękka / 2019 / 432 str.

Gregory D. Miller; Judith K. Jarvis; Lois D. McBean
Handbook of Dairy Foods and Nutrition Gregory D. Miller Judith K. Jarvis Lois D. McBean 9780367389710 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Handbook of Dairy Foods and Nutrition

ISBN-13: 9780367389710 / Angielski / Miękka / 2019 / 432 str.

Gregory D. Miller; Judith K. Jarvis; Lois D. McBean
cena 312,13
(netto: 297,27 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 302,19
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Handbook of Dairy Foods and Nutrition, Third Edition examines the role of dairy products in diet and health, covering such areas as cardiovascular health, hypertension, cancer, bone, and oral health. This edition features a new chapter on dairy foods and weight management.  Other chapters address lactose digestion and the contribution of dairy foods to health throughout the lifecycle.  All chapters contain updated (or new) data, content, and references. With peer-reviewed chapters by nutrition and medical experts, this book remains the most subsidized reference on dairy and nutrition currently available.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Health & Fitness > Diet & Nutrition - Diets
Medical > Nutrition
Technology & Engineering > Food Science - General
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780367389710
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
432
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

The Importance of Milk and Milk Products. Dairy Foods and Cardiovascular Health. Dairy Foods and Hypertension. Dairy Foods and Cancer. Dairy Foods and Bone Health. Dairy Foods and Oral Health. Dairy Foods and a Healthy Weight. Lactose Digestion . Contribution of Milk and Milk Products to Health Throughout the Life Cycle.

Miller, Gregory D.; Jarvis, Judith K.; McBean, Lois D.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia